sontem 6 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα , είμαι στη φάση επιλογής ψαριών στο 180 λίτρων ,φυτεμένο ενυδρείο με 20 περίπου red cherry . Σκέφτομαι να βάλω 2 upside down catfish . Τα έχει δοκιμάσει κάποιος μαζί ,υπάρχει πρόβλημα ? Ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Aν εννοεις synodontis δεν θα στο συνιστουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 6 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Aν εννοεις synodontis δεν θα στο συνιστουσα Ναι για τα synodontis λέω . Τα είχες ποτέ μαζί και υπήρχε πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Tο synodontis eupterus είναι ήσυχο ψαράκι αλλά σε έναν μεζέ δεν θα πει όχι, ειδικά το βράδυ που βολτάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Θεωρώ δεδομένη την απώλεια των γαρίδων. Ήσυχο ψάρι μεν, αλλά το βράδυ είναι δεινός θηρευτής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 6 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει και το synodontis nigriventris με το οποίο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να βρεθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 7 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 7 Νοεμβρίου 2010 Άκυρο τα synodontis αν και μου αρέσουν πολύ σαν είδος .Εκτός αν βρω συγκεκριμένα μερικά synodontis nigriventris, απίστευτο ψαράκι . Γενικά μπορώ να βάλω κάποιο γατόψαρο ( π.χ. corydoras ) ή είναι όλα γαριδοκεγαλοκυνηγοί . Συγγνώμη αν κουράζω με τις ερωτήσεις … ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 7 Νοεμβρίου 2010 Author #8 Share 7 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει και το synodontis nigriventris με το οποίο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να βρεθεί. Τώρα που το είδα αυτό που μου προτείνεις ( synodontis nigriventris )είναι αυτό για το οποίο άνοιξα το θέμα upside down catfish . Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 31 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 31 Ιανουαρίου 2011 (edited) σε κοινωνικο με σκαλαρια , κορυ , ραμιρεζι και ροδοστομους μπαινει ενας τετοιος μαγκας? και ποια ποικιλια ειναι εκεινος που παει μεχρι 15 εκ? ειδα εναν πανεμορφο με μακρια μουστακια στο πετ σιτυ σημερα αλλα τον λενε απλα upside down catfish δεν λεει τη επιστημονικη του. και απο μια παλιοτερη φορα που τους εβαλα και ψαξαν τιμολογια δεν εχουν παραπανω πληροφορηση ετσι τους τα στελνουν Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2011 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος