Jump to content

Επείγον. Δίσκος έξω από το ενυδρείο

IoSpy

Recommended Posts

[Ασχετο ποστ]

Παντως και εγω εψαχνα ενα χελονακι ετσι...

Την πρωτη φορα το βρηκα 1 εβδομαδα μετα κατω απο εναν καναπε (που εννοειται ειχα κοιταξει 10 φορες πιο πριν)

Την δευτερη φορα που εφυγε, το βρηκα στον κηπο! Ειχε πηδηξει απο τον 4ο!!! Απορω βεβαια πως βρηκε πορτα ανοικτη, ανεβηκε το πεζουλακι του μπαλκονιου και φουνταρε!

Καλη αναρρωση στον δισκο

Έγινε επεξεργασία - ampranti

Σήμερα το πρωί η συμπεριφορά του δεν δείχνει να έχει αλλάξει κατά πολύ. Στις 12 άνοιξα την λάμπα και δεν αντέδρασε και γενικά δεν έχει απότομες αντιδράσεις. Το φάγωμα των πτερυγίων συνεχίζεται και έχουν ασπρίσει τα άκρα. Τα μάτια του νομίζω πως δεν είναι τόσο θολά όσο την πρώτη μέρα. Τον αφήνω ως έχει ή να κάνω κάποια διαδικασία;

post-21690-1289211557_thumb.jpg

Μακάρι...

Πάντως μόλις έβαλα tetra discus bots ποτισμένα με βιταμίνη της tetra και ενώ πήγε προς το φαγητό δεν έφαγε τελικά. Πηγαίνει και κάθεται ανάμεσα από κάτι ξύλα μόνος του.

Σήμερα ο δίσκος δείχνει σημαντική βελτίωση. Έφαγε αν και έφτηνε πολύ συχνά την τροφή του κάτι που δεν έκανε ποτέ. Τα πτερύγια κόπηκαν σε μικρότερο βαθμό και τα άσπρα στις άκρες καθάρισαν σε μεγάλο βαθμό. Άμα λάχει ρίχνει και κανένα κυνηγητό στον άλλο. Μόλις με βλέπει έρχεται όπως παλιά και έβαλα το χέρι μου μέσα λίγο και ερχόταν και έκοβε βόλτες και μου το τσίμπαγε. Πηγαίνει όμως και κάθεται και μόνος του σε μια γωνία ανάμεσα σε κάτι ξύλα όταν φεύγω.

Νομίζω πως έληξε το θέμα μιας και ο δίσκος καθάρισε στα σημεία που κοβόταν τα πτερύγιά του και άρχισαν να μεγαλώνουν πάλι για να γίνουν όπως πριν. Στη συμπεριφορά του δεν δείχνει κανένα πρόβλημα και φαίνεται μια χαρά. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...