ROBIN 6 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα Πριν προλάβω να φτιάξω το νερό γεννησαν πάνω σε ένα φύλλο τα ραμιρέζι. Εχω ph=7 gh=12 Υπάρχουν πιθανότητες να βγούν μικρά; Σε πόσες μέρες και τι να ρίχνω να τρώνε γιατί στην επαρχία που είμαι δεν ξέρω να υπάρχει τέτοια τροφή για νεογέννητα. Αν αποτύχουν πότε ξαναγεννάνε; Να αφήνω αναμμένο το φως το βράδυ για να βλέπουν΄; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42356 πιστευω να σε βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 7 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 7 Νοεμβρίου 2010 Αυτά τα ξέρω.Ελεγα μήπως μου λέγατε κάτι παραπάνω. Τέλος πάντων παταγώδης αποτυχία .Τα αυγά το πρωί εξαφανίστηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 7 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 7 Νοεμβρίου 2010 και εμενα τα ιδια κανουν φιλε μην απογοητευεσε εχω χασει γυρω στις 15 φορες ετσι αυγα, πιστευω αν δεν ριξουμε ph και kh δεν κανουμε τπτ αλλα θα μας πουν και οι πιο εμπειροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος