Manogr 19 Σεπτεμβρίου 2005 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2005 Στα στατιστικα της πρωτης σελιδας (Portal) βλεπω να υπαρχει και η κατηγορια blog.. σημερα ειδα οτι υπαρχει και 1 Blog απο καποιο μελος... Που βρισκονται αυτα? πως μπορουμε να τα δουμε και πως μπορουμε να ξεκινησουμε ενα? δεν χρειαζεται νομιζω να πω ποσο ενδιαφερων θα ειναι ενα Blog για ενυδρειο...ειδικα θαλασσινο 1231 Posts: 447 Topics 784 Replies 1 Blog: Created by Members Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 19 Σεπτεμβρίου 2005 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι test blog. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Σεπτεμβρίου 2005 #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2005 Στα στατιστικα της πρωτης σελιδας (Portal) βλεπω να υπαρχει και η κατηγορια blog.. σημερα ειδα οτι υπαρχει και 1 Blog απο καποιο μελος...Που βρισκονται αυτα? πως μπορουμε να τα δουμε και πως μπορουμε να ξεκινησουμε ενα? δεν χρειαζεται νομιζω να πω ποσο ενδιαφερων θα ειναι ενα Blog για ενυδρειο...ειδικα θαλασσινο 1231 Posts: 447 Topics 784 Replies 1 Blog: Created by Members 1298[/snapback] χεχεχε ανυπόμονε...... Τα blogs για όσους δέν γνωρίζουν,είναι η τελευταία 'τρέλα' στο internet καθώς μπορεί ο καθένας μας να έχει τον προσωπικό του χώρο έκφρασης και δημιουργίας,και όπως λέει και η λέξη weB-LOG!!!! Γιαυτό λοιπόν δέν θα μπορούσαν να λείπουν από το Aquazone,απλά θα είναι έτοιμα σε λίγες ημέρες μιας και θέλουμε να φτιάξουμε σωστά και όμορφα templates!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 19 Σεπτεμβρίου 2005 Author #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2005 2 Blog: Created by Members Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 19 Σεπτεμβρίου 2005 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2005 Στα αριστερά έχει πλέον στο μενού τα blogs. Σιγά σιγά θα φτιαχτεί και κάποιο καλύτερο πρότυπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 19 Σεπτεμβρίου 2005 Author #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν το βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 19 Σεπτεμβρίου 2005 #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2005 Για κοίτα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 20 Σεπτεμβρίου 2005 Author #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2005 Πολυ καλο!! Αν υπαρξει και συμμετοχη θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον!! Αρκει να χρησιμοποιουνται σαν πραγματικα Blogs... Μαλλον θα ξεκινησω ενα μαζι με την εναρξη του reef μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 31 Οκτωβρίου 2005 Author #9 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Καμια ανανεωση στα Blog σας ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Νοεμβρίου 2005 #10 Share 1 Νοεμβρίου 2005 Καμια ανανεωση στα Blog σας ??? 3814[/snapback] Εσύ έφτιαξες?????........... Σύντομα θα κάνω μεγάλο update στο δικό μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 1 Νοεμβρίου 2005 Author #11 Share 1 Νοεμβρίου 2005 Εσύ έφτιαξες?????........... Σύντομα θα κάνω μεγάλο update στο δικό μου..... 3822[/snapback] εεεε θα φτιαξω οταν θα εχω κατι να πω Αντιθετα ολοι εσεις που εχετε φτιαξει εχετε σιγουρα πολλα να πειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 6 Απριλίου 2006 #12 Share 6 Απριλίου 2006 Τώρα έχουμε όλοι κάτι να πούμε Λοιπόν για να βλέπουμε τα blogs να αυξάνονται .... στα 1000 ας σταματήσουμε Ας φτιάξουμε όλοι το δικό μας blog http://www.aquazone.gr/index.php?ind=blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 6 Απριλίου 2006 #13 Share 6 Απριλίου 2006 Εγω περιμενω να μου φτιαξουν πρωτα το DSL και μετα. Γιατι με την PSTN αργει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 6 Απριλίου 2006 #14 Share 6 Απριλίου 2006 ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΔΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος