giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2010 σημερα με αποχαιρετησε ενα απο τα 6 black neon.το εβλεπα που δεν μπορουσε να κουνηθει και δυσκολευοταν να κολυμπισει.οταν πεθανε και εκατσε στο βυθο ειδα οτι ειχε φουσκωμενη κοιλια και υπεθεσα οτι ειναι αρρωστια.εκατσα το επεξεργαστηκα και κατα λαθος πατησα λιγακι την κοιλιτσα του και ειδα να αιορουνται αυτα τα μικρα ασπρα μπιλακια.τι ειναι αυγα?τωρα που τα εβγαλα μπορουν να εκκολαυθουν?να υπενθυμησω οτι πριν 3 μερες ειχε πεσει απιστευτο κυνηγητο αναμεσα σε ενα μεγαλοσομο και ενα μικρο τετρα αλλα δεν ειδα τιποτα το διαφορετικο. μετρησεις που εκανα ph 6.5-7 no2,no3=0.δεν εχω αλλες μετρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Έχεις σαλιγκάρια Zebra Nerite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 6 Νοεμβρίου 2010 οχι δεν εχω κανενα σαλιγκαρι.μονο 2 red cherry,μονομαχο,6 νεον,6 black Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2010 οχι δεν εχω κανενα σαλιγκαρι.μονο 2 red cherry,μονομαχο,6 νεον,6 black Τότε πιθανότατα να είναι αυγά. Για την πιθανότητα εκκόλαψή τους, διάβασε στο προφίλ των black neon και θα σου λυθούν οι απορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 6 Νοεμβρίου 2010 μπορουν να εκκολαυθουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Μοιάζουν πολύ με αυτά που έχω στο μονομαχοενυδρείο. Ο stormtrooper θα το θυμάται σίγουρα. Κι εμένα μεγάλωσαν κάπως τα κοπήποδα και έχουν γίνει έτσι. Γιώργο τα έχεις παρατηρήσει με μικροσκόπιο ή με μάκρο φακό μηχανής; Μένουν στο ίδιο σημείο ή κινούνται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Μοιάζουν πολύ με αυτά που έχω στο μονομαχοενυδρείο. Ο stormtrooper θα το θυμάται σίγουρα. Κι εμένα μεγάλωσαν κάπως τα κοπήποδα και έχουν γίνει έτσι. Γιώργο τα έχεις παρατηρήσει με μικροσκόπιο ή με μάκρο φακό μηχανής; Μένουν στο ίδιο σημείο ή κινούνται; εμενα εμειναν στο ιδιο σημειο και κατεβαιναν προς το βυθο και χαθηκαν στο αμμοχαλικο και σε φυτα...βεβαια για καλο και για κακο εβαλα μια πλαστικη σιτα στο ενυδρειο μηπως και εκκολαυθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2010 εμενα εμειναν στο ιδιο σημειο και κατεβαιναν προς το βυθο και χαθηκαν στο αμμοχαλικο και σε φυτα...βεβαια για καλο και για κακο εβαλα μια πλαστικη σιτα στο ενυδρειο μηπως και εκκολαυθουν Ε αυγά θα ήταν τότε. Λάθος μου. Εκτροφείο σε βλέπω να ανοίγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 6 Νοεμβρίου 2010 λες να ''σκασουν''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 6 Νοεμβρίου 2010 λες να ''σκασουν''? Ποτέ δεν ξέρεις Αλλά το θέμα είναι αν θα την παλέψουν μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Ποτέ δεν ξέρεις Αλλά το θέμα είναι αν θα την παλέψουν μετά. γιατι το λες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 6 Νοεμβρίου 2010 γιατι το λες αυτο? Γιατί σε όλες τις γέννες υπάρχουν απώλειες και στο δικό σου που έχεις αυγοφάγα φαντάζομαι θα επικρατεί μια επιθετική στάση προς τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #13 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Γιατί σε όλες τις γέννες υπάρχουν απώλειες και στο δικό σου που έχεις αυγοφάγα φαντάζομαι θα επικρατεί μια επιθετική στάση προς τα μικρά. δεν εχω και γεννηστρα για να τα εβαζα μεσα (αν θα σκασουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
#geron# 6 Νοεμβρίου 2010 #14 Share 6 Νοεμβρίου 2010 μα καλα πως θα εκκολαυθουν τα αυγα??? θα πρεπει να τα γονιμοποιηση πρωτα ο αρσενικος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Νοεμβρίου 2010 #15 Share 6 Νοεμβρίου 2010 μα καλα πως θα εκκολαυθουν τα αυγα??? θα πρεπει να τα γονιμοποιηση πρωτα ο αρσενικος . Υποθέτω ότι όσο ήταν πάνω στο τζάμι θα έκανε την βόλτα του σε κάποια από αυτά. Σύντομα θα ξέρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #16 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Υποθέτω ότι όσο ήταν πάνω στο τζάμι θα έκανε την βόλτα του σε κάποια από αυτά. Σύντομα θα ξέρουμε. το ελπιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 6 Νοεμβρίου 2010 #17 Share 6 Νοεμβρίου 2010 σημερα με αποχαιρετησε ενα απο τα 6 black neon.το εβλεπα που δεν μπορουσε να κουνηθει και δυσκολευοταν να κολυμπισει.οταν πεθανε και εκατσε στο βυθο ειδα οτι ειχε φουσκωμενη κοιλια και υπεθεσα οτι ειναι αρρωστια.εκατσα το επεξεργαστηκα και κατα λαθος πατησα λιγακι την κοιλιτσα του και ειδα να αιορουνται αυτα τα μικρα ασπρα μπιλακια.τι ειναι αυγα?τωρα που τα εβγαλα μπορουν να εκκολαυθουν?να υπενθυμησω οτι πριν 3 μερες ειχε πεσει απιστευτο κυνηγητο αναμεσα σε ενα μεγαλοσομο και ενα μικρο τετρα αλλα δεν ειδα τιποτα το διαφορετικο. μετρησεις που εκανα ph 6.5-7 no2,no3=0.δεν εχω αλλες μετρησεις Τα αυγά που βλέπουμε στις φώτο είναι αυτά που βγήκαν από την κοιλιά του νεκρού ψαριού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #18 Share 6 Νοεμβρίου 2010 ηταν λιγο πριν πεθανει δεν ηταν πεθαμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 6 Νοεμβρίου 2010 #19 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Για να γίνει το "παιχνίδι" του ζευγαρώματος και η γονιμοποίηση των αυγών, χρειάζεται τουλάχιστον δύο υγειή ψάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 Author #20 Share 6 Νοεμβρίου 2010 (edited) μια χαρα ηταν τα ψαρακια απο υγεια αλλα δεν ξερω τον λογο τον οποιο πεθανε...μπορει να πεθανε επειδη δεν τα γεννησε? δεν ξερω τι να πω Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2010 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 6 Νοεμβρίου 2010 #21 Share 6 Νοεμβρίου 2010 μια χαρα ηταν τα ψαρακια απο υγεια αλλα δεν ξερω τον λογο τον οποιο πεθανε...μπορει να πεθανε επειδη δεν τα γεννησε? δεν ξερω τι να πω καλησπέρα, είναι το ίδιο ενυδρείο που έριξε όλη την τροφή ο μικρός? έκανες καμια μέτρηση για αμμωνία τις άλλες μέρες ? αλλαγή νερού ? όσο για την καισαρικη που έκανες δύσκολο να εκκολαφθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 6 Νοεμβρίου 2010 #22 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Η γονιμοποίηση των αυγών γίνεται στο νερό τη στιγμή που τα γεννά το θηλυκό και όχι μέσα στο σώμα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Νοεμβρίου 2010 #23 Share 7 Νοεμβρίου 2010 Το link με το προφίλ το διάβασε κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Νοεμβρίου 2010 Author #24 Share 7 Νοεμβρίου 2010 Το link με το προφίλ το διάβασε κανείς? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος