Jump to content

πληροφοριες για Poecilia Wingei

akvariym

Recommended Posts

προσπαθω να βρω πληροφοριες για αυτα τα ψαρια και το μονο που βρηκα ειναι οτι θελουν ΡΗ 7,5 και οτι το ενυδρειο πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30 λιτρα.

μπορει κανεις να με φωτισει με καποιο λινκ ή με την εμπειρια του???

Επισης διαβασα οτι ειναι ειδος υπο εξαφανηση...ισχυει αυτο?

καλημερα!!!εγω που ειμαι απο σαλονικη τα elder μονο με παραγελια μπορεις να τα παρεις......γτ δεν τα περνουν πολη.....

(λενε οτι ειναι ασχημα)

τα Poecilia Wingei ειναι ιδριβια απο τα γαππυ και τα elder....(δεν ειμαι πολη σιγουρος!!!)

εγω εχω 4.εινια πολυ μικρα ακομα για να τα διαχωρισω.λογικα θελουν συνθηκες σαν τα γκαπη?

Τα Poecilia wingei ΔΕΝ είναι υβρίδια, είναι ένα είδος ζωοτόκων που κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να διασταυρωθεί με γκάπι και οι απόγονοι αυτής της διασταύρωσης είναι υβρίδια.

Στο φυσικό του περιβάλλον θεωρείτε απειλούμενο προς εξαφάνιση είδος αλλά ευτυχώς διατηρείτε καθαρό και πολυάριθμο από αφοσιωμένους φίλους του είδους σε πολλά ενυδρεία ανά την υφήλιο.

Είναι πολύ ενδιαφέρον ψάρια και τα αρσενικά πανέμορφα.

Είναι ζωηρά και δραστήρια ψαράκια και προκαλούν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών.

Οι συνθήκες διατήρησης τους είναι παρόμοιες με αυτές των γκάπι.... με ιδανικές για αυτά 24 - 28°C, pH 7.2 – 8.0, dGH 4 - 17 και ένα ενυδρείο 30 λίτρων μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μια αποικία 20 με 40 ατόμων (συνολικά μικρά μεγάλα).

Συνιστώ αν το αποφασίσεις να τους διαθέσεις ένα ενυδρείο από 45 έως 60 λίτρα ... και πιο μεγάλο εάν μπορείς, με φίλτρο για γεννήστρα, π.χ. κάποιο κρεμαστό, με εύκολα αληθινά φυτά, επιπλέοντα φυτά, ξύλα και ως συγκάτοικους αργότερα κάποιο είδος γαρίδας ή και CPD (Celestial Pearl Danio).

Ψαράκια μπορείς να βρεις καθαρόαιμα από κάποιον συνχομπίστα.

Έγινε επεξεργασία - lingistis

ευχαριστω lingistis!!!!

κατατοπηστικοτατος!!!

lingistis έγραψε:

ένα ενυδρείο 30 λίτρων μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μια αποικία 20 με 40 ατόμων (συνολικά μικρά μεγάλα).

Δεν ειναι παρα πολλα για 30 λιτρα ??? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...