Savou 5 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια sos βοηθεια...!!Εχω τρελαθει εδωσα τα 2 σαλλιγγαρια που ειχα στο ενυδρειο μου και μετα που πηγα σπιτι ειδα αυγα πολλα αυγα ειχαν γενισει τη κανω δεν ξερω τιποτα απο ευτα ο γονεας δεν ειναι μεσα μηπος πρεπει να ειναι μεσα στο ενυδρειο η δεν χρειαζεται και μερικες φοτογραφιες...τα σαλλιγγαρια ειναι aplle snail golden..!!Βοηθειαααα...!!ΑΑ και κατι που ξεχασα τα αυγα ειναι εκτος νερου πανω στο καπακι εκει εχουν γενιθει..!!ειναι κακο αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια Τα Golden Apple Snails γεννάνε τα αυγά τους εκτός νερού. Αυτό που πρέπει να φροντίσεις εσύ είναι να τα βρέχεις ελαφρώς 3-4 φορές την ημέρα, κυρίως όταν τα φώτα σου είναι ανοιχτά. Σε 2-3 εβδομάδες θα δεις τα πρώτα σου μικρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 5 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια sos βοηθεια...!!Εχω τρελαθει εδωσα τα 2 σαλλιγγαρια που ειχα στο ενυδρειο μου και μετα που πηγα σπιτι ειδα αυγα πολλα αυγα ειχαν γενισει τη κανω δεν ξερω τιποτα απο ευτα ο γονεας δεν ειναι μεσα μηπος πρεπει να ειναι μεσα στο ενυδρειο η δεν χρειαζεται και μερικες φοτογραφιες...τα σαλλιγγαρια ειναι aplle snail golden..!!Βοηθειαααα...!!ΑΑ και κατι που ξεχασα τα αυγα ειναι εκτος νερου πανω στο καπακι εκει εχουν γενιθει..!!ειναι κακο αυτο... Τα apple snail γεννοούν τα αυγά τους έξω από το νερό, συνήθως στο καπάκι. Το μόνο κακό είναι ότι γεννούν πάρα πολλά, και εννοώ πάρα μα πάρα πολλά. Αν δεν τα θέλεις πάλι, μπορείς να τα ξεκολλήσεις ώστε να μην πέσουνε στο νερό. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο απλά μόλις εκκολαφθούν και μεγαλώσουν θα πρέπει να τα δώσεις γιατί θα γεμίσουν το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια Τα Golden Apple Snails γεννάνε τα αυγά τους εκτός νερού. Αυτό που πρέπει να φροντίσεις εσύ είναι να τα βρέχεις ελαφρώς 3-4 φορές την ημέρα, κυρίως όταν τα φώτα σου είναι ανοιχτά. Σε 2-3 εβδομάδες θα δεις τα πρώτα σου μικρά Φωτησμο απο τοτε που τα εχω στο ενυδρειακι δεν εχω ανοιξει ποτε...!!τωρα ομως ειναι ολομοναχα μεσα στο ενυδρειο ο γονεας εφηγε μηπος χρειαζεται να ειναι μεσα..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 5 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 5 Νοεμβρίου 2010 πως πρεπει να ειναι το ενυδρειο τη υποστρωμα(χαλικι η αμμο) πρεπει να εχει το καλητερα φυτα για τα σαλιγκαρια..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 21 Νοεμβρίου 2010 παιδια ενα τσαμπη εχει πεσει στο ενυδρειο μεσα νομιζω οτι βγαινουν σαλλιγκαρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος ετσι γινετε..??πεφτουν μεσα οταν ειναι ετοιμα να εκολαφθουν..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 21 Νοεμβρίου 2010 παιδια δεν ξερει καποιος..πρεππει αν γινετεναμου πειτε λιγο γρυγορα αν δεν ειναι καλο να βγαλω μεσα απο το νερο τα αυγα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 23 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Τα τσαμπιά δεν πρέπει να πέφτουν στο νερό. Ναι μεν χρειἀζονται υγρασία για να εκκολαφθούν αλλά όχι άμεση επαφή με το νερό. Θα το καταλάβεις οταν αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα μωρά θα αρχίσεις να βλέπεις σπασμένα αυγά πάνω στο τσαμπί. Και δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στο ευνδρείο σου, μην ανυσηχείς καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος