tsoum 17 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Καλα βρε! Carat 6 σε λίμνη...! Εγω θελω να σε ρωτήσω για το βιολογικό, καθως είδα πως το έχεις χυμα, μεσα στην λίμνη. Κανει δουλεια έτσι όπως είναι; Πολύ όμορφη δουλειά, συγχαρητίρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 17 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Καλα βρε! Carat 6 σε λίμνη...! Εγω θελω να σε ρωτήσω για το βιολογικό, καθως είδα πως το έχεις χυμα, μεσα στην λίμνη. Κανει δουλεια έτσι όπως είναι; Πολύ όμορφη δουλειά, συγχαρητίρια!! Είχα αρκετή carrat στην άκρη οπότε είπα να την βάλω άλλωστε αφού τα κοιτάω απο πάνω κάνει αντίθεση και τα βλέπω καλύτερα Το βιολογικό το είχα βάλει εκεί χύμα για να διατηρήσω την βιολογία του με σκοπό να το βάλω για μπόλι σε νέο ενυδρείο.Τώρα δεν είναι εκεί πια και το DIY φίλτρο που έχω φτιάξει δουλεύει άψογα Χθες το βράδυ είχαμε γεννητούρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgr 1 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Πώς πάνε τα ψαράκια με το κρύο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos71 1 Φεβρουαρίου 2011 #29 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Πανέμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 11 Φεβρουαρίου 2011 #30 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε η όλη δουλειά είναι θεσπέσια! Σε ζηλεύω για το μεράκι σου!!! Τα guppy με ενδιαφέρουν αλλά πιό πολύ θέλω την εμπειρία σου στην αναπαραγωγή τους. Έχω 6 θυλικά και 3 αρσενικά και 2 φορές έχω χάσει γέννες (έσωσα 1 μωρό στην καθεμία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #31 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε η όλη δουλειά είναι θεσπέσια! Σε ζηλεύω για το μεράκι σου!!! Τα guppy με ενδιαφέρουν αλλά πιό πολύ θέλω την εμπειρία σου στην αναπαραγωγή τους. Έχω 6 θυλικά και 3 αρσενικά και 2 φορές έχω χάσει γέννες (έσωσα 1 μωρό στην καθεμία). Εγω έχω καπου στα 60 μωρά. Η λίμνη έχει πολλά φυτά και μπορούν να κρίβονται αλλα είδα οτι δεν τρώνε έστι τα έβαλα στην μεγάλη γεννήστρα της sera για να μπορούν να τρέφονται σωστά στην αρχή.Τα ταίζω 3-4 φορές την μέρα. Η γεννήστρα είναι η εσχάτη λύση αλλα δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς Αν θές μπορείς να το κάνεις κι εσύ αυτό αλλα να τα αμολίσεις πίσο στο ενυδρείο το πολύ σε ένα μήνα γιατι θα πάθουν νανισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 11 Φεβρουαρίου 2011 #32 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Εγω έχω καπου στα 60 μωρά. Η λίμνη έχει πολλά φυτά και μπορούν να κρίβονται αλλα είδα οτι δεν τρώνε έστι τα έβαλα στην μεγάλη γεννήστρα της sera για να μπορούν να τρέφονται σωστά στην αρχή.Τα ταίζω 3-4 φορές την μέρα. Η γεννήστρα είναι η εσχάτη λύση αλλα δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς Αν θές μπορείς να το κάνεις κι εσύ αυτό αλλα να τα αμολίσεις πίσο στο ενυδρείο το πολύ σε ένα μήνα γιατι θα πάθουν νανισμό Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι τα έχω σε 26λίτρα ενυδρείο,μαζι με τα ενηλικα guppy,3corydoras και έναν πλακόστωμο.Η βλάστηση είναι απλή-τεχνιτή και φοβάμαι μήπως τα μωρά φαγώθηκαν από τα μεγάλα ή από τα άλλα ψάρια.Δέν είναι λογικό από 2 γέννες να μένει από 1 μωρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #33 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Ετσι για το ιστορικό της παρουσίασης: Σήμερα έδωσα τα μεγάλα γκάπι και μείναν μόνο τα μικρά που θα τα δώσω κι αυτά Αποφάσησα να την ξεστήσω Ελπίζω η απάφαση μου να μην σηκώσει θύελα αντιδράσεων απο τον λαό Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2011 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Φεβρουαρίου 2011 #34 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί να τη ξεστήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #35 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί να τη ξεστήσεις; Γιατι την βαρέθηκα και σκεφτομαι για ένα καλύτερο project αν περάσουμε Αθήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 12 Φεβρουαρίου 2011 #36 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Κρίμα... ήταν ωραία και πρωτότυπη δουλειά Άντε το επόμενο να είναι ακόμα καλύτερο! Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2011 - yiannis00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Φεβρουαρίου 2011 #37 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου για το ξεστησιμο.Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο.Μου άρεσε και σαν ιδέα,τόσο που το σκέφτομαι να το κάνω και για εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #38 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Παντος ολο το στήσημο είχε σχεδόν μηδενικό κόστος.Το μόνο που αγόρασα ήταν 3 γκάπι Ακόμα και την ζαρντινιέρα την βρήκα δίπλα απο έναν κάδο (ιδού πρότυπο ανακύκλωσης ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 13 Φεβρουαρίου 2011 #39 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε κι εγω θα διαφωνησω με το ξεστησιμο. Εχεις κανει αξιολογη δουλεια,παραδειγμα για πολλους απο εμας!! Αν εισαι τυχερος και περασεις αθηνα θα σου προτεινα απλα να αναβαθμισεις την υπαρχουσα κατασκευη σου γιατι φαντασια και μερακι εχεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 13 Φεβρουαρίου 2011 #40 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 (edited) 1 Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2011 - piranha3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος