nikolasvls 4 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2010 παιδια θελω λιγη βοηθεια....εχω βαλει τον μονομαχο μου χωρις θερμοστατη επειδη στο πετσιτυ μου ειπαν πως δεν χρειαζεται...το ενυδρειο μου εχει κανει μερικεσ φυσσαλιδες ενω ο μονομαος μου δεν τρωει και καθεται πανω στο φιλτρο....δεν θελω να τον χασω....τι να κανω?το νερο μου φενεται λιγο κρυο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 4 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2010 τι θερμοκρασια εχεις? βρες αμεσα θερμοστατη ειναι τροπικο ψαρι .ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 4 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 4 Νοεμβρίου 2010 θερμοστατη θα παρω αυριο μεσημερι....3 μερες τρεχει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 4 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2010 θερμοστατη θα παρω αυριο μεσημερι....3 μερες τρεχει!!!! δεν το εχεις στρωσει?3 μερες ειναι πολυ λιγο για να βαλεις ψαρι. αντιχλωριο,βακτηρια τι θερμοκρασια εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 4 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 4 Νοεμβρίου 2010 ουτε το εχω στρωσει ουτε μετρησεις εχω κανει...θερμοκρασια γυρω στουσ 17 πιστευω...ειμαι δολοφονος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 4 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Αύριο πάρε ένα θερμοστάτη και ένα μπουκαλάκι βακτήρια και ακολουθησε τις οδηγίες για το ποσο θα βάλεις και για πόσες μέρες. Μην πανικοβάλλεσαι. Ο μονομάχος ευτυχώς είναι αρκετά ανθεκτικό ψάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλεις, πες μας και τα υλικά του φίλτρου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 4 Νοεμβρίου 2010 Author #8 Share 4 Νοεμβρίου 2010 υλικα φιλτρου???τι εννοεις?το φιλτρο ειναι ενα απλο dolphin!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 4 Νοεμβρίου 2010 (edited) Εκτός από σφουγγάρι, έχει κάτι άλλο? Και επειδή είναι ακόμα άστρωτο το ενυδρείο σου, για να επιταχύνεις τη διαδικασία, θα σου πρότεινα να πάρεις από κάποιον χομπίστα που έχει στρωμένο ενυδρείο μπόλι. Αυτό τον καιρό δίνει κάποιος: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=464491 Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2010 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 4 Νοεμβρίου 2010 Author #10 Share 4 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη ανοιγει το φιλτρο και μπαινουν μεσα τα υλικα???δεν το ηξερα και ουτε το εχω ανοιξει!!!θα του ζητησω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 4 Νοεμβρίου 2010 (edited) Όταν πας να πάρεις θερμοστάτη και βακτήρια (το συντομότερο δυνατόν για να μην ταλαιπωρείται και το ψάρι), προτείνω να πάρεις και ένα σακουλάκι μικρό, γιατί οι μεγάλες συσκευασίες θα σου είναι άχρειστες, βιολογικό υλικό. Π.χ sera siporax mini Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2010 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 5 Νοεμβρίου 2010 Author #12 Share 5 Νοεμβρίου 2010 πως το χρησιμοποιω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 5 Νοεμβρίου 2010 #13 Share 5 Νοεμβρίου 2010 θα γεμησεις το φιλτρο με οσο σιποραξ μινι χωραει. οποσδηποτε θερμοστατη και θερμομετρο και θερμοκρασια γυρω στους 26 αρχικα και σε λιγο μπορεις να την πας μεχρι 27. καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 5 Νοεμβρίου 2010 Author #14 Share 5 Νοεμβρίου 2010 εκτος του σιποραξ βαζω και βακτηρια στο φιλτρο???ευχαριστω ελπιζω να τα παω καλα!!! :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 5 Νοεμβρίου 2010 #15 Share 5 Νοεμβρίου 2010 εκτος του σιποραξ (siporax mini ή eheim substrat pro) βαζω και βακτηρια στο φιλτρο??? (Ναι) ευχαριστω ελπιζω να τα παω καλα!!! :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 5 Νοεμβρίου 2010 Author #16 Share 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια εβαλα θερμοστατη...σιποραξ δεν βρηκα οποτε θα ψαξω αυριο παλι....δεν τρωει ομως και σχετικα δεν κολυμπαει!!!τον πετυχα σε μια φαση ηταν οριζοντια με το κεφαλι στα χαλικια και δεν κουνιοταν!!!νομιζα πως τον εχασα....εβαλα το χερι μου μεσα και τον ακουμπισα και δεν εκανε καμια βιαστικη κινηση....σαν να μιν τον ενοχλησα!!!τον χανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 5 Νοεμβρίου 2010 #17 Share 5 Νοεμβρίου 2010 τον χανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasvls 5 Νοεμβρίου 2010 Author #18 Share 5 Νοεμβρίου 2010 μην μου λες τετοια θα πεθανω απο την στεναχωρια μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 5 Νοεμβρίου 2010 #19 Share 5 Νοεμβρίου 2010 οταν πλησιασες το χερι σου κουνηθηκε καθολου? οι πιθανοτητες επιβιωσης ειναι ελαχιστες.αν θα μπορουσες να μην χρησιμοποιησεις φως και να του ριχνεις φαγητο και την θερμοκρασια στους 28 θα ειχαμε μια πιθανοτητα...δοκιμασε το αν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Νοεμβρίου 2010 #20 Share 5 Νοεμβρίου 2010 @ Φίλε giorginakos Από που έβγαλες όλα τα παραπάνω συμπεράσματα? Είδες κάποια φωτογραφία? Και γιατί ένα ψάρι σε μία τέτοια κατάσταση θέλει φαγητό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 5 Νοεμβρίου 2010 #21 Share 5 Νοεμβρίου 2010 (edited) οχι δεν ειδα φωτο.αλλα μου ειχε τυχει και εμενα το ιδιο και εκανα οσα εγραψα.και το φαγητο του εννοω 1-2 bloodworms οχι 5.αλλα νταξει αν ειμαι πουθενα λαθος,συμβουλεψε τον εσυ τι να κανει Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2010 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Νοεμβρίου 2010 #22 Share 5 Νοεμβρίου 2010 οχι δεν ειδα φωτο.αλλα μου ειχε τυχει και εμενα το ιδιο και εκανα οσα εγραψα.και το φαγητο του εννοω 1-2 bloodworms οχι 5.αλλα νταξει αν ειμαι πουθενα λαθος,συμβουλεψε τον εσυ τι να κανει Ο δικός σου επιβίωσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 5 Νοεμβρίου 2010 #23 Share 5 Νοεμβρίου 2010 ναι και τωρα ζει και βασιλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Νοεμβρίου 2010 #24 Share 6 Νοεμβρίου 2010 ναι και τωρα ζει και βασιλευει Τότε για ποιο λόγο έδωσες αυτή την απάντηση... ...όταν ο φίλος nikolasvls παρουσίασε το πρόβλημά του? Θα επιμείνω πάνω στο θέμα, γιατί θέλω οι πληροφορίες που δίνονται να είναι αληθείς! Όσο για την ουσία του προβλήματος, εγώ θέλω μετρήσεις αμμωνίας, θερμοκρασία και μία φωτογραφία του μονομάχου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Νοεμβρίου 2010 #25 Share 6 Νοεμβρίου 2010 τον ρωτησα κατ΄αρχην αν κουνηθηκε καθολου οταν εβαλε το χερι του μεσα στο ενυδρειο και τον πλησιασε...αλλα αφου δεν πηρα απαντηση...αυτο υπεθεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος