Jump to content

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΜΠΑ?

nikosn

Recommended Posts

παιδια μηπως ξερετε σε ποσα watt βγαινει 60 cm λαμπα...????????

για 60 εκατοστά λάμπα φθορίου (ανάλογα με την λάμπα, το μήκος μπορεί να αλλάζει λίγο) σε γενικές γραμμές είναι : για Τ5 λάμπες 24watt και για Τ8 λάμπες 18watt

επειδη εχω 2 χ 18 και θελω να το ανεβασω στο 2 χ36 δηλαδη οσα ειναι κ τα λιτρα μου..δν υπαρχει?

επειδη εχω 2 χ 18 και θελω να το ανεβασω στο 2 χ36 δηλαδη οσα ειναι κ τα λιτρα μου..δν υπαρχει?

Οι Τ8 που δίνουν 36 watt έχουν μήκος 120 cm...

Είναι σαν καθρέφτες τοποθετούνται πάνω στις λάμπες και έχεις την διπλάσια απόδοση

Απο οσο ξερω...για να ανεβεις σε βατ τοσο πολυ...μονο σε T5 κι αυτο μεχρι 28w το πολυ...παραπανω δεν μπορεις να πας... :buttrock::buttrock:

Αλλα ας σου πουν και αλλοι που τα ξερουν καλυτερα... :buttrock:

δηλαδη θα διπλασιαστουν τα βατ με καταπτρα?

Καποιοι λενε οτι εχουν μεχρι και 100% συν...αποδοση....(αν λεμε για ανακλαστηρες...κι αν δεν κανω λαθος..)

Οσο για την τιμη τους ξεκιναν γυρω στα 10ευρω.κ ανεβαινουν :buttrock:

Έγινε επεξεργασία - plaYgirl

οποτε καποια φυτα που χρειαζονται βατ ανα λιτρο δν θα εχουν προβλημα?

οποτε καποια φυτα που χρειαζονται βατ ανα λιτρο δν θα εχουν προβλημα?

60λιτρα ειναι??ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?????

καθαρο 72!

ας σου πει καποιος που τα ξερει καλυτερα...

προσωπικα θα κανα μια δοκιμη...μαζι με co2 και κανα λιπασματακι :buttrock: ..κι ο Θεος βοηθος... :buttrock:

δεν σε παιρνει να προσθεσεις εξτρα λαμπα???

δεν εχει χωρο για αλλη οποτε αυτη ειναι μια λυση αφου δν υπαρχουν λαμπες σε αυτο το μηκος σε τοσα βατ

δεν εχει χωρο για αλλη οποτε αυτη ειναι μια λυση αφου δν υπαρχουν λαμπες σε αυτο το μηκος σε τοσα βατ

οποτε βλεπωντας και κανωντας... :buttrock:

παρε μια μικρη ποσοτητα απο τα δυσκολα που θες..και τσεκαρε πρωτα..αν τα πανε καλα...εχε υποψιν σου και τα Kelvin της λαμπας....νομιζω πως παιζουν πιο μεγαλο ρολο απο τα βατ... :buttrock::buttrock:

Έγινε επεξεργασία - plaYgirl

πηρα το cuba γρασιδι προχθες.εχει πολλες απιτησεις?

αφου το πηρες θα δειξει.....εμενα παντως μου αντεξε και με 15αρα sylvania grolux σε 50αρι ενυδρειο...αλλα ειχα θεμα με τα apple και μου το τσακισαν :buttrock: Τωρα που εχω βγαλει και τα apple και αλλαξα λαμπα σε 2 τ5 25w εχει ανεβει αρκετα...(και λεω αρκετα γιατι δεν βλεπω φυσαλιδες...κατα τα αλλα σουπερ..-αν και δεν το εχω και στο φωτεινοτερο σημειο του ενυδρειου... :buttrock: )

οποτε και παλι βλεποντας.. :buttrock:

σου ευχομαι να σου πιασει και να παει σουπερ... :buttrock:

και κατι αλλο....εχω μια λαμπα που μου την πασαρε το πετ σοπ για καλη αλλα εναι για θαλασσινο λεγεται arcadia marine actinic blue .τι την κανω την βγαζω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...