coffeman 4 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Βρήκα μαγαζί στη Πετρούπολη με πυροσβεστήρες και γέμισα την μπουκάλα co2 του ενυδρείου 2κιλη με 4 euro αυθημερόν. ΠΥΡΑΝ Plus ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΠΕΡΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ TΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 65 & ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ http://www.pyran.gr/ Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά το αναφέρω. Παρακαλώ τους mods να μεταφέρουν το θέμα μου στην κατάλληλη κατηγορία αν έχω κάνει λάθος. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanosPP 5 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2010 H εταιρεία ΠΥΡΑΝ Plus απ ότι γνωρίζω και όπως φαίνεται και από το site της πυροσβεστικής δεν διαθέτει άδεια εμφιάλωσης φιαλών υψηλής πίεσης άρα και διοξειδίου του άνθρακα. Γι΄αυτό προσέχτε μην απογειωθείτε με κανένα ενυδρείο μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 5 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2010 εχω μαγαζι διπλα στο σπιτι μου και εγω ετρεχα κολωνο σ' ευχαριστω πολυ φιλε για την πολυτιμη πληροφορια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 5 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν έχει άδεια, εγώ το πα για να μη τρέχουν μακριά όσοι είναι κοντά στην περιοχή. Εγώ απ' ότι είδα η εταιρία έχει εργαστήριο και πουλάνε πυροσβεστήρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 5 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο που μας το αναφερεις. Ετσι πρεπει να κανουμε οταν ανακαλυπτουμε κατι θετικο, κατι που μπορει να βοηθησει και αλλους. Μακαρι να το εκαναν ολοι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος