Rik 3 Νοεμβρίου 2010 #26 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Μίμη, πραγματικά φαίνεται από όλες τις όψεις το μεράκι σου, άξιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μίμης 3 Νοεμβρίου 2010 Author #27 Share 3 Νοεμβρίου 2010 (edited) Τρομερή δουλειά 1000 μπράβο σε ευχαριστω Φίλε είσαι άπαιχτος! Μπράβο σου, το perling της cuba είναι δύσκολο να συμβεί. Μ' αρέσει πολύ το ενυδρείο σου σαν δέσιμο χρωμάτων, χωροταξία φυτών και γενικά τα πάντα. Μπράβο σου!!! ευχαριστω πολυ παιδια ...ναι σωστα..δεν ειναι και τοσο ευκολο..χρειαζεται πολυ φως,διοξυδειο και σωστη λιπανση για να εχει pearling Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2010 - Μίμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μίμης 3 Νοεμβρίου 2010 Author #28 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Μίμη, πραγματικά φαίνεται από όλες τις όψεις το μεράκι σου, άξιος!!! να σε καλα φιλε μου ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 3 Νοεμβρίου 2010 #29 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Εισαι απαιχτος και εσυ για την προσπαθεια και το ενυδρειο σου.Να το χαιρεσε φιλε.Σε βλεπω να πηγαινεις γρηγορα για μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 3 Νοεμβρίου 2010 #30 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Οι πετρες ειναι αγοραστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μίμης 3 Νοεμβρίου 2010 Author #31 Share 3 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω οντως φιλε μου..τα 100λιτρα ειναι πολυ περιοριστηκα και θελω να παω σε μεγαλυτερο..που θα εχω πιο πολλες επιλογες και με καλυτερο αποτελεσμα(θελω να πιστευω) οι πετρες ειναι απο την παραλια κατω απο το σπιτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 3 Νοεμβρίου 2010 #32 Share 3 Νοεμβρίου 2010 ας κάνουμε μια προσπάθεια μαζί γιατί ούτε εγώ έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 3 Νοεμβρίου 2010 #33 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Πραγματικα αυτο ειναι στισημο!!!Απιστευτη δουλεια,Μπαβο φιλε μιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas7 3 Νοεμβρίου 2010 #34 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Παρα πολυ ωραιο χιλια μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 3 Νοεμβρίου 2010 #35 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Μιλάμε για φοβερό ενυδρείο!!!!! Πανέμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myronlas 3 Νοεμβρίου 2010 #36 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 3 Νοεμβρίου 2010 #37 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Πανέμορφο μπράβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonTheProf 3 Νοεμβρίου 2010 #38 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Είμαι ο πιο τυχερος απ ολους σας, το εχω δει απο κοντα το ενυδρειο και ειναι αριστουργημα..οπως φενεται και στις φωτογραφιες. Μιμη στο χω πει και απο κοντα...το'χεις το αθλημα! Και πολυ μαλιστα. Πάμε για μεγαλύτερο τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Νοεμβρίου 2010 #39 Share 3 Νοεμβρίου 2010 στολιδι το εκανες! μπραβο και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μίμης 4 Νοεμβρίου 2010 Author #40 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω ολους σας πολυ θεω πολυ να παω για μεγαλυτερο γιατι τα λιτρα ειναι πολυ περιοριστικα...αλλα δε ξερω ποτε θα εχω χρονο και πως θα βρω χρηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 4 Νοεμβρίου 2010 #41 Share 4 Νοεμβρίου 2010 μιμη συχαρητηρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μίμης 4 Νοεμβρίου 2010 Author #42 Share 4 Νοεμβρίου 2010 μιμη συχαρητηρια!!! σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 4 Νοεμβρίου 2010 #43 Share 4 Νοεμβρίου 2010 τρομερα ωραιο...και ωραιες φωτογραφιες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μίμης 5 Νοεμβρίου 2010 Author #44 Share 5 Νοεμβρίου 2010 τρομερα ωραιο...και ωραιες φωτογραφιες..... ευχαριστω πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος