Naskas 3 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Παιδια πειτε μου και εσεις πια λαμπα σε 89,5 cm προτεινεται για φυτακια.....? Εχω υψος 55cm απο την αμμο ως την επιφανεια και μου φενεται αυτες η Shanda που εχω ειναι μεγαλη μουφα..... Εχω αυτη την στιγμη 2 σετ απο λευκη+ροζ ( 39χ4 watt) αν δεν κανω λαθος. 8 ωρες ενα ζευγαρι και 6 ωρες το αλλο ζευγαρι....... Καμια προταση για λαμπα για το πολυφωτο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisemm 3 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Παιδια πειτε μου και εσεις πια λαμπα σε 89,5 cm προτεινεται για φυτακια.....? Εχω υψος 55cm απο την αμμο ως την επιφανεια και μου φενεται αυτες η Shanda που εχω ειναι μεγαλη μουφα..... Εχω αυτη την στιγμη 2 σετ απο λευκη+ροζ ( 39χ4 watt) αν δεν κανω λαθος. 8 ωρες ενα ζευγαρι και 6 ωρες το αλλο ζευγαρι....... Καμια προταση για λαμπα για το πολυφωτο???? Παρε μια grolux της Sylvania,βγαινει στο μηκος σου στα 30watt .Eιναι καλη κ φθηνη σχετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 3 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Σε Τ5 δεν βγαινει....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 3 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Σε Τ5 δεν βγαινει....? T5 85cm 39w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος