sontem 3 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κάποιος αν τα khuli loach τρώνε τα μωρά από τις red cherry . Ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 3 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω δει κατι τέτοιο και τα έχω μαζί σχεδόν χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό τον συνδυασμό, αλλά θεωρώ πως δεν θα πουν εύκολα όχι τα kyhli σε μωρά γαρίδες, αν πέσουν στον δρόμο τους. Βέβαια τα Kuhli γενικώς είναι ντροπαλά αλλά το βράδυ η συμπεριφορά τους αλλάζει. Προσωπικά, αν είχα αρκετές φυσικές κρυψώνες και αρκετά φυτάκια θα τον δοκίμαζα τον συνδυασμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 4 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Τελικά επειδή έχω αρκετές φυσικές κρυψώνες και αρκετά φυτά τον δοκίμασα τον συνδυασμό . Αν δω τίποτα περίεργο θα ενημερώσω . Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 5 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Aντικρουομενες οι αποψεις πανω στο θεμα συμβιωσης Kuhli-γαριδες. Ισως τρωνε τα μωρα αλλα και παλι δεν πιστευω να μπορουν να τα πιασουν ολα οποτε δεν θα βλεπεις μεγαλη διαφορα και μαλλον η αποικια σου θα μεγαλωνει σταθερα. Εκανα και μια αναζητηση στο google για δες: shrimps and kuhli loach Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 22 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 22 Νοεμβρίου 2010 (edited) σε ενα ενυδρειο 50 λτ ποσα kuhli μπορω να βαλω λετε? 1 η 2? στο βυθο δεν εχω αλλο βυθοψαρο ουτε πλεκο. εχω μονο 4 cherry 3 ghost γαριδες και 2 σαλιγκαρια ενα apple και ενα αλλο μικρο μαυρο. α! και μια που ρωταω το apple θα γινει πολυ μεγαλο στο 50αρι μου? το πηρα εχτες απο ενα συνφορουμιτη και ειναι διαμετρος 4 εκ περιπου. ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2010 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Για το kuhli δες εδώ: http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1063 Το apple snail είναι το μεγαλύτερο σαλιγκάρι που συναντάμε στα ενυδρεία μας. Ωστόσο είναι μια χαρά για το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 22 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2010 το khuli ακουγεται μια χαρα για το ενυδρειακι μου. τωρα μενει μονο να βρω κανα φιλο που να πουλαει κανενα. ποσο εχουν στα πετ σοπ αληθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι πως ενεργοποιείται κυρίως τη νύχτα και χρειάζεται ενυδρείο με άμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 22 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 22 Νοεμβρίου 2010 την αμμο την εχω ηδη καραϊβικης και οσο για τη νυχτα ασ κανει οτι θελει τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 23 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Ειναι λίγο δύσκολο να βρεθούν στην αγορά και δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές. Δοκίμασε να ανοίξεις μια αγγελία στην επικοινωνία με τα καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 23 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Ειναι λίγο δύσκολο να βρεθούν στην αγορά και δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές. Δοκίμασε να ανοίξεις μια αγγελία στην επικοινωνία με τα καταστήματα. zoo planet λ. βουλιαγμενης βουλα εχει παρα πολλα μηκος 4 εκ τιμη 4 ευρω. πηρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 23 Νοεμβρίου 2010 #13 Share 23 Νοεμβρίου 2010 zoo planet λ. βουλιαγμενης βουλα εχει παρα πολλα μηκος 4 εκ τιμη 4 ευρω. πηρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papathanos21 22 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια οχι και σπανια τα kuhli loach..Και τιμες πολυ πιο κατω απο 4 ευρω..το δικο μου το πηρα 1,5 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος