arxariosss 8 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα. 8η μέρα στρωσίματος η σημερινή και οι μετρήσεις που πήρα είναι οι εξής: NH4= 5mg/lit (δεν έχει πέσει καθόλου από την πρώτη μέρα χωρίς να προσθέτω καθημερινά) NO2= 3.3-33mg/lit NO3= 12.5mg/lit. Είναι φυσιολογικό να έχω NO2 και NO3 χωρίς να έχει μειωθεί καθόλου η αμμωνία??? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 9 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, γιατί μπορεί να σου είχε πέσει παραπάνω. Δυστυχώς ακόμα και τα υγρά τεστ δεν είναι μεγάλης ακρίβεια. Πάντως πας καλά στο στρώσιμο. Φρόντισε από δω και πέρα αφού σου παρουσιάστηκαν νιτρώδη να κρατήσεις την αμμωνία περίπου στο μισό (2,5-3 ppm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxariosss 10 Σεπτεμβρίου 2006 Author #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα. Οι σημερινές μου μετρήσεις μου ανέβασαν λίγο το ηθικό. NH4= 0.5 mg/lit NO2= 3.3-33mg/lit NO3= 50mg/lit Θα ρίξω λίγη αμμωνία για να την φτάσω στα 2,5-3mg/lit αλλά πότε θα πρέπει να σταματήσω να προσθέτω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 10 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2006 Αμμωνια σταματας να ριχνεις οταν τα ΝΟ2 μηδενιστουν, κανεις μια μεγαλη αλλαγη νερου,παιρνεις μετρησεις αμμωνιας,ΝΟ2,ΝΟ3 και αν ειναι οκ προσθετεις σιγα σιγα ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος