FotisGt 27 Δεκεμβρίου 2010 #151 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Πάλι γεννα;! Άσε τα ψόφια και πες μας τι ρίχνεις μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Δεκεμβρίου 2010 Author #152 Share 28 Δεκεμβρίου 2010 Οποιος θέλει,χαρίζω νεράκι απο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 Author #153 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Το ζευγαρι παει απο το καλο στο καλυτερο.Τα μικρα εχουν παρει λιγο,αλλα δε λενε να ξεκολλησουν απο τις πετρες. Μολις πλησιασω για ταισμα εξαφανιζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Ιανουαρίου 2011 #154 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Το ζευγαρι παει απο το καλο στο καλυτερο.Τα μικρα εχουν παρει λιγο,αλλα δε λενε να ξεκολλησουν απο τις πετρες. Μολις πλησιασω για ταισμα εξαφανιζονται Τυχαιο ??? Δε νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 Author #155 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Τυχαιο ??? Δε νομιζω Λες να φοβουνται το θειο τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 Author #156 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 Author #157 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 Author #158 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Ο αρσενικος ειδικα,μερα με τη μερα γινεται ομορφοτερος. Οπως ειπα και οπως βλεπετε υπαρχει ηδη μια γεννα αυτη τη στιγμη,αλλα βλεπω πως το ζευγαρι εχει αρχισει παλι τα παιχνιδισματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Ιανουαρίου 2011 #159 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Να τα χαιρεσαι!Είναι πολύ ομορφα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2011 Author #160 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Eνα βιντεακι,που πιστευω πως διακρινονται καποια μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2011 Author #161 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Σημερα ειδα παλι πολλα μικροσκοπικα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Ιανουαρίου 2011 #162 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Σημερα ειδα παλι πολλα μικροσκοπικα ψαρακια εσυ τα ειδες .... Εμεις πως θα γινει να τα δουμε καμια φωτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2011 Author #163 Share 6 Ιανουαρίου 2011 εσυ τα ειδες .... Εμεις πως θα γινει να τα δουμε καμια φωτο ? Αν το θεμα ειναι να τα δεις,το σπιτι το ξερεις Καβαλας το παπι κι ερχεσαι. Φωτογραφια ειναι πολυ δυσκολο στο μεγεθος που ειναι.Ουτε ο φωτισμος βοηθαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Ιανουαρίου 2011 #164 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Αν το θεμα ειναι να τα δεις,το σπιτι το ξερεις Καβαλας το παπι κι ερχεσαι. Φωτογραφια ειναι πολυ δυσκολο στο μεγεθος που ειναι.Ουτε ο φωτισμος βοηθαει. εβαλα πληθυντικο Να παρουμε μπανιστηρι ολοι μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2011 Author #165 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Ιανουαρίου 2011 #166 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη τωρα που τα εβαλες σε βιντεο να μην ερθω να τα δω απο κοντα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2011 Author #167 Share 6 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη τωρα που τα εβαλες σε βιντεο να μην ερθω να τα δω απο κοντα ? Ρε δεν τρωγεσαι με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotsoul1 9 Ιανουαρίου 2011 #168 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονια! Επειδή έχω ενυδρείο σε διαστάσεις ίδιο με το δικό σου και ήθελα να βάλω αφρικανές, εμπνευσμένος από το δικό σου και τα όμορφα daffodil, αποφάσισα να κάνω και εγώ μια απόπειρα Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι τα ταΐζεις και σε τι συχνότητα; Αυτά τα ψαρια τρώνε άλγη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Ιανουαρίου 2011 #169 Share 9 Ιανουαρίου 2011 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά και σε σένα. Τα ψάρια είναι σαρκοφάγα και η διατροφή τους πρέπει να αποτελείτε κυρίως από τροφη με αρκετη περιεκτικοτητα σε πρωτεΐνη. Αυτά τα γενικά μέχρι να σου απαντήσει ο Δίας τι ακριβώς ταΐζει. Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2011 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιανουαρίου 2011 Author #170 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Εγω φιλε μου ταιζω φυλλαρακια της Tropical Tanganyika,καλα τριμμενα,και τροφη πουδρα για νεογεννητα. Καθε δυο μερες τα ανακατευω σε ποτηρακι με νερο και βιταμινες fistamin. Ταιζω 4 φορες την ημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιανουαρίου 2011 Author #171 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονια! Επειδή έχω ενυδρείο σε διαστάσεις ίδιο με το δικό σου και ήθελα να βάλω αφρικανές, εμπνευσμένος από το δικό σου και τα όμορφα daffodil, αποφάσισα να κάνω και εγώ μια απόπειρα Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι τα ταΐζεις και σε τι συχνότητα; Αυτά τα ψαρια τρώνε άλγη; Mια που αναφερεις το ενυδρειο,αφου δεν εχω αλλαξει και τον τιτλο,να πω οτι το ζευγαρι εκατσε πολυ λιγο σε 100 λιτρα. Το ενυδρειο που το φιλοξενει εδω και καιρο,ειναι περιπου 200 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotsoul1 10 Ιανουαρίου 2011 #172 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μόλις έρθει το φίλτρο που έχω παραγγείλει θα ανοίξω νέο topic με το στήσιμο και την πορεία του νέου ενυδρείου μου! Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιανουαρίου 2011 Author #173 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Περιμενουμε να ανοιξεις το θεμα σου λοιπον.Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιανουαρίου 2011 Author #174 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Mικρα διαφορων πλεον μεγεθων σουλατσαρουν στο ενυδρειο,υπο την επιτηρηση του θηλυκου. Ολα βαινουν καλως,και τα μικρα αναπτυσονται φυσιολογικα μερα με τη μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιανουαρίου 2011 Author #175 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Και καποιες φωτο των μικρων,αλλα και του ζευγους.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts