ΚΩΣΤΗΣ 22 Νοεμβρίου 2010 #76 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Όπως σου είπα στην αρχή όταν το πρωτοείδα, εμένα μ'αρέσει έτσι. Το στήσιμο με αυτές τις πέτρες δεν το βλέπουμε συχνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2010 Author #77 Share 26 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 27 Νοεμβρίου 2010 #78 Share 27 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχως ακομα δεν εχω βγαλει ακρη,τι να σου κανω; Βλεπω καποια πραγματα που με δυσκολευουν να καταλαβω,γιατι τα βλεπω πρωτη φορα Στράτο, πήρα 4 κομμάτια απο τον Μάνθο (μικρά αλλά σε εξαιρετική κατάσταση) και σήμερα θα τους αφιερώσω 180λίτρα για να βγάλω ζευγάρι. Οπότε, θα μοιραζόμαστε εμπειρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Νοεμβρίου 2010 Author #79 Share 27 Νοεμβρίου 2010 Στράτο, πήρα 4 κομμάτια απο τον Μάνθο (μικρά αλλά σε εξαιρετική κατάσταση) και σήμερα θα τους αφιερώσω 180λίτρα για να βγάλω ζευγάρι. Οπότε, θα μοιραζόμαστε εμπειρίες. Mπραβο ρε φιλε. Σου ευχομαι να βρεις το ζευγαρακι σου χωρις πολυ αναμονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2010 Author #80 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2010 Author #81 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Νοεμβρίου 2010 #82 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Ωραίες εικόνες Στράτο!Κουκλιά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 28 Νοεμβρίου 2010 #83 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Πολυ "καθαρά" τα ψάρια Στράτο....δεν κυκλοφορουν παντου τέτοια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Νοεμβρίου 2010 Author #84 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Πολυ "καθαρά" τα ψάρια Στράτο....δεν κυκλοφορουν παντου τέτοια!!!!! Κωστα και μονο που εντελως τυχαια επεσαν στα χερια μου,εμενα μου αρκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran07 1 Δεκεμβρίου 2010 #85 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ωραια ψαρακια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Δεκεμβρίου 2010 #86 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Κωστα και μονο που εντελως τυχαια επεσαν στα χερια μου,εμενα μου αρκει Μα νομιζω αυτος ηταν και ο λογος της επιστροφης σου... Πανεμορφα Στρατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #87 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Μα νομιζω αυτος ηταν και ο λογος της επιστροφης σου... Πανεμορφα Στρατο!!! Κανεις λαθος. Ο λογος της επιστροφης μου ειναι αλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #88 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη τη φορα χρησιμοποιησα τριποδο,και διαφορα νομιζω φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #89 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #90 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #91 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Δεκεμβρίου 2010 #92 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Πανεμορφες εικονες Κυριε Στρατο..Και τα ψαρια κουκλια... Βγαλτε και μερικες χωρις Flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #93 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Πανεμορφες εικονες Κυριε Στρατο..Και τα ψαρια κουκλια... Βγαλτε και μερικες χωρις Flash Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι με flash; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 1 Δεκεμβρίου 2010 #94 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι με flash; Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι σιγουρος αλλα σιγουρα υπαρχει καποια πηγη φωτος εκτος του ενυδρειου.. Φαινεται στις σκιες που σχηματιζουν τα βραχια,καθως και στις ρυθμισεις της Καμερας σας...Μονο με φωτα ενυδρειου και ταχυτητα κλειστρου 1/64,ISO 400 και F 5,6 ειναιι δυσκολo να βγουν τοσο φωτεινες φωτογραφιες..Επεισης καποιες αντανακλασεις στο ψαρι δειχνουν πως φωτιζεται απο το πλαι.. Υ.Γ Διορθωστε την ημερομηνια της καμερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tereza 1 Δεκεμβρίου 2010 #95 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 νομιζω οτι ξερεις πολλα απο ψαρια... ετσι φαινεται απο αυτα που γραφεις... εγω δε ξερω τιπιτα και μου κανανανε δωρο εναν μονομαχο... μου το βαλανε και σε ενα ενυδριο που δε ξερω καν ποσα λιτρα ειναι..:/ δε ξερω τι να κανω.. μου ειπανε οτι πρεπει να ειναι 25 βαθμουσ περιπου η θερμοκρασια αλλα δεν εχω θερμοστατη να τη μετρησω.. δε ξερω ουτε πως να αλλαζω νερο, ουτε καθε ποσο να το ταιζω.. θα με βοηθησεις σε παρακαλω...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 1 Δεκεμβρίου 2010 #96 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Στρατο ολες οι φωτος σου ειναι με φλας, ISO 400 και με τον φακο σου τερμα ανοικτο στο 90. Δοκιμασε αφλασες απο πιο κοντα με τον φακο στο 40-45.... Το μονο κακο ειναι οτι θελει πεδεμα να πιασεις το ψαρι ακινητο και χωρις φλας ειναι ακομα πιο δυσκολο αναλογα τον φωτισμο σου λογω ταχυτητας κλειστρου. Η φωτο ομως στα συγκεκριμενα ψαρια θα βγει πολυ καλυτερη... Επισης ρυθμισε αναλογα τις λαμπες σου και το white balace της μηχανης σου.... Just my 2 cents... Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #97 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον..........οι φωτο ειναι με το φλας της μηχανης,αλλα και με τη βοηθεια πηγης φωτισμου. Νικο συνεχως δοκιμαζω,ακομα βεβαια δεν εχω μαθει ουτε τα μισα,αλλα που θα παει Ευχαριστω για τα tips.Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.Παντως πιστευω πως τα ψαρια φαινονται αρκετα καλυτερα απο τις προγουμενες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 1 Δεκεμβρίου 2010 #98 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Συνεχιζε να δοκιμαζεις αλλα οχι με τις ιδιες ρυθμισεις. Καπου θα την βρεις την ακρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #99 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Συνεχιζε να δοκιμαζεις αλλα οχι με τις ιδιες ρυθμισεις. Καπου θα την βρεις την ακρη.... Nικο κακα τα ψεμματα,καλος να πειραματιζομαι απο μονος μου,αλλα αν μου εδειχνες και κατι,θα μειωναμε το χρονο εκμαθησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 1 Δεκεμβρίου 2010 #100 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Nικο κακα τα ψεμματα,καλος να πειραματιζομαι απο μονος μου,αλλα αν μου εδειχνες και κατι,θα μειωναμε το χρονο εκμαθησης Θεωρω οτι τα αρχικα οταν επερνες και κανα τηλ. (καπου κει τον Αυγουστο) στα εδειξα με ευχαριστηση.... Απο κει και περα εχασα τα ιχνη σου... Μαλον βρηκες καλυτερο δασκαλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts