Δίας 2 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν αντεξα να κατσω κι αλλο ησυχος,κι ετσι αποφασισα να δοκιμασω να στησω ενα species ενυδρειο,αφρικανικο εννοειται. Με κολλησε ο φιλος μου ο karydas Αποφασισα λοιπον στο 100αρι που εχω να βαλω τεσσερα neolamprologus daffodil,με σκοπο να ξεχωρισω ενα ζευγαρι. Λιγες πετρες,κανα δυο φυτακια που υπηρχαν,και μια μεγαλη πετρα στο κεντρο,σαν φυσικο συνορο. Τα ψαρια με το μπηκαν στο ενυδρειο,χωριστηκαν ανα δυαδες δεξια και αριστερα στις πετρες. Κυκλοφορησαν και εφαγαν αμεσως. Εν αναμονη των εξελιξεων λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2010 Author #2 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Λιγες φωτογραφιες.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Κι ενα βιντεακι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν αντεξα να κατσω κι αλλο ησυχος,κι ετσι αποφασισα να δοκιμασω να στησω ενα species ενυδρειο,αφρικανικο εννοειται. Με κολλησε ο φιλος μου ο karydas Αποφασισα λοιπον στο 100αρι που εχω να βαλω τεσσερα neolamprologus daffodil,με σκοπο να ξεχωρισω ενα ζευγαρι. Λιγες πετρες,κανα δυο φυτακια που υπηρχαν,και μια μεγαλη πετρα στο κεντρο,σαν φυσικο συνορο. Τα ψαρια με το μπηκαν στο ενυδρειο,χωριστηκαν ανα δυαδες δεξια και αριστερα στις πετρες. Κυκλοφορησαν και εφαγαν αμεσως. Εν αναμονη των εξελιξεων λοιπον. Σιγα μην κάτσεις εσυ ήσυχος Όλα όμορφα και τα ψαράκια βλέπω χρωματακι απο τώρα σουπερ!!! Εύχομαι πολλες γέννες.....σε εχω ικανο να έχεις πετυχει και δυο ζευγάρια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Ευτυχώς που δεν κάθεσαι ήσυχος Πανέμορφα τα ψάρια, θα τα ευχαριστηθείς. Τελικά τα species ενυδρεία έχουν άλλη γλύκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Σιγα μην κάτσεις εσυ ήσυχος Όλα όμορφα και τα ψαράκια βλέπω χρωματακι απο τώρα σουπερ!!! Εύχομαι πολλες γέννες.....σε εχω ικανο να έχεις πετυχει και δυο ζευγάρια..... Tα ψαρια βρεθηκαν αξαφνα μπροστα μου ουτε παραγγελια να τα ειχα κανει(γεια σου ρε κοτσιδααααα ). Δεν ειμαι πλεονεκτης,ενα ζευγος θελω,αλλωστε το δευτερο μπελας θα ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό και τα βλέπω και άφοβα και άνετα,αυτό μας έλειπε daffodil είναι αυτά.Αυτοί που γνωρίζουν λέγεται και princess of Zambia.Τελικά έχεις πρόβλημα ,καλύτερα τα πράγματα χωρίς χάπια. Καλή επιτυχία Ευστράτιε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 2 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Αντε και συντομα οι πρωτες γεννες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό και τα βλέπω και άφοβα και άνετα,αυτό μας έλειπε daffodil είναι αυτά.Αυτοί που γνωρίζουν λέγεται και princess of Zambia.Τελικά έχεις πρόβλημα ,καλύτερα τα πράγματα χωρίς χάπια. Καλή επιτυχία Ευστράτιε Εχω ενημερωσει απο χτες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ομορφα τα ψαρια Στρατο.Αντε και καλους απογονους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 3 Νοεμβρίου 2010 To ηξερα εγώ οτι δε θα κατσεις ήσυχος!!! Το ήξερα οτι δε μπορεις χωρις την αφρική σου!!!! Σου ευχομαι καλες γέννες... και τα αλλα δυο... που δε θα τα θες... ξερεις... στο μεγαλο ενυδρείο ταγκανικα να τα ριξεις!!! (ΑΖΜΡ) Να ταχαρουμε κι εμεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2010 Author #12 Share 3 Νοεμβρίου 2010 To ηξερα εγώ οτι δε θα κατσεις ήσυχος!!! Το ήξερα οτι δε μπορεις χωρις την αφρική σου!!!! Σου ευχομαι καλες γέννες... και τα αλλα δυο... που δε θα τα θες... ξερεις... στο μεγαλο ενυδρείο ταγκανικα να τα ριξεις!!! (ΑΖΜΡ) Να ταχαρουμε κι εμεις... Δεν μπαινουν εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Νοεμβρίου 2010 #13 Share 3 Νοεμβρίου 2010 To ηξερα εγώ οτι δε θα κατσεις ήσυχος!!! Το ήξερα οτι δε μπορεις χωρις την αφρική σου!!!! Σου ευχομαι καλες γέννες... και τα αλλα δυο... που δε θα τα θες... ξερεις... στο μεγαλο ενυδρείο ταγκανικα να τα ριξεις!!! (ΑΖΜΡ) Να ταχαρουμε κι εμεις... Νικολούτσο κοίτα αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30086 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Νοεμβρίου 2010 #14 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Καλως τα δεχτηκες Αντε καιρος να ετοιμαζεις και το μεγαλο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2010 Author #15 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Δευτερη μερα σημερα,και τα ψαρια συμπεριφερονται πολυ πιο ελευθερα και ανετα,χωριμενα παντα σε δυο δυαδες,και καθε δυαδα στο χωρο γυρω γυρω απο τη μερια της δεξια και αριστερα στις πετρες. Το ενυδρειο πριν ειχε γαριδες red cherry μεσα,και σημερα ξαφνικα εμφανιστηκε μια απο το πουθενα. Προσπαθησα να την πιασω,αλλα ματαια.Παντως δεν δειχνουν να ασχολουνται μαζι της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2010 Author #16 Share 4 Νοεμβρίου 2010 (edited) Οι τιμες που ειχε το νερο δεν ηταν και οι πλεον καταλληλες για τα ψαρια,γι'αυτο εχω αρχισει να τις διορθωνω. Ετσι σημερα μετρησα pH-8 kH-10 GH-13. H προσπαθεια να ανεβασω αλλα και να κρατησω τις σκληροτητες σταθερες,θα συνεχιστει. Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2010 Author #17 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2010 Author #18 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2010 Author #19 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2010 Author #20 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Νοεμβρίου 2010 #21 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Πανέμορφα ψάρια και η μάσκα τους ειδικά έχει απίστευτα χρώματα. Να τα χαίρεσαι Στράτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2010 Author #22 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Να'σαι καλα Κωστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Νοεμβρίου 2010 #23 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Τι να πει κανείς γι'αυτά τα ψάρια! Να χαίρεσαι το νέο στήσιμο Στράτο! (Για πολύ καιρό!...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2010 Author #24 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Τι να πει κανείς γι'αυτά τα ψάρια! Να χαίρεσαι το νέο στήσιμο Στράτο! (Για πολύ καιρό!...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2010 Author #25 Share 6 Νοεμβρίου 2010 Τι να πει κανείς γι'αυτά τα ψάρια! Να χαίρεσαι το νέο στήσιμο Στράτο! (Για πολύ καιρό!...) Τα ψαρια μεταφερθηκαν εκει που ηταν τα demasoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts