peter7 2 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2010 σημερα πηρα αυτο το προιον και αφου διαβασα τις οδησιες εχω την εξης απορια λεει οτι τα 250 μλ κανουν για150-225λ.βρικα τα μλ που μου αναλογουν (110ml)kai οταν πηγα να το ζυγισω ασεδιασε σχεδον ολο(2/3 τουλαχιστον) μηπως εχει διαφορα τα ml με τα gr telika προσθεσα 110 γρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2010 (edited) Φυσικά έχουν διαφορά τα gr με τα ml και αυτό οφείλεται στο βάρος του κάθε υλικού.... Είναι σαν αυτό που λέγαμε παλιά, ποιο είναι πιο βαρύ.. 1 κιλό σίδερο ή 1 κιλό βαμβάκι !!!! (άσχετο) Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου? Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter7 2 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 2 Νοεμβρίου 2010 τελικα βρικα την αναλογια και εν τελη εχω βαλει σχεδον την διπλασια ποσοτητα.αντι για77 εχω βαλει 130.να αφερεσω καθολου η δεν υπαρχει προβλημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 2 Νοεμβρίου 2010 (edited) Αν ήταν λίγο παραπάνω δεν θα υπήρχε πρόβλημα... αλλά είναι το διπλάσιο!!! και άντε ο ενεργός άνθρακας δεν θα πείραζε αν ήταν μόνο αυτός, αλλά λόγω ότι υπάρχει μέσα και το αντιφώσφορο καλύτερα βάλε όσο σου προτείνει ο κατασκευαστής. Η απότομη αφαίρεση φωσφορικών (εφ όσον υπάρχουν) μπορεί να προκαλέσει στρεσάρισμα σε ορισμένα κοράλλια. Τι έχεις στο ενυδρείο από ζωντανά? Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Έχει δημιουργηθεί αυτός ο πίνακας... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50470 που είναι ένας "γενικός κανόνας" για τις μεταβολές στο ενυδρείο μας. Πιστεύω να σου φανεί χρήσιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter7 2 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 2 Νοεμβρίου 2010 εχω δυο κλοον ενα dicolor blenny μια χαριδα cleaner και απο κοραλια ενα σαρκοφυτο ενα braxaki yellow kai ena me star pollyp καθως και ενα brain coral και δυο σαλιγκαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος