ARIS F 2 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Μολις αγορασα απο γνωστη αλυσιδα pet shop υποτιθεται amano γαριδες αλλα δεν τις προσεξα στο μαγαζι,οταν ηρθα σπιτι παρατηρησα ομως οτι ειναι μεγαλες σε μεγεθος σαν τις amano αλλα ειναι μπλε χωρις στιγματα,αλλα με γραμμες σε πιο σκουρο μπλε και οι δαγκανες και τα ποδαρακια τους στην ακρη ειναι πιο σκουρο "κιτρινο" χρωμα .υπαρχει καποιο ειδος με αυτα τα χαρακτιριστικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 2 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2010 ανευασε φωτο καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 2 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Αν εχουν δαγκανες μακριες και μοιαζουν με αμανο, και εχεις ψαρια στο ενυδρειο...καλυτερα να τις επιστρεψεις το συντομοτερο γιατι απο την περιγραφη μαλλον για καποιο ειδος Macrobrachium μου κανουν. Βαλε φωτο γιατι αλλιως δεν υπαρχει τροπος να ειμαστε απολυτως σιγουροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 2 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Εχουν πιο μακριες δαγκανες σε κιτρινο χρωμα και ειναι επιθετικες προς κατηε ειδος γαριδας!εχουν πιο κυρτη πλατη με μια καθετη μεγαλη ριγα στιν μεση της.θα ανεβασω το συντομοτερο φωτο.δεν τις εχω βαλει ακομα στο ενυδρειο μου,τις εχω στο σακουλακι που τις αγορασα μαζι με κατι δυσμοιρες red cherry που με το ζορι τις γλυτωσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 2 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 2 Νοεμβρίου 2010 γιατι δεν με αφηνει να τις ανεβασω? δεν επιτρεπεται να αποστελνεται φοτο με την καταληξη jpg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 2 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 2 Νοεμβρίου 2010 γιατι δεν με αφηνει να τις ανεβασω? δεν επιτρεπεται να αποστελνεται φοτο με την καταληξη jpg! ανεβασε τες στο http://imageshack.us/ και κανε paste το link εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 2 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 2 Νοεμβρίου 2010 www.elacuarista.com/alimentos/gambas.htm Η πρωτη γαριδα που φαινεται ειναι αυτες που εχω παρει! macrobrachium. τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 2 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Αν εισαι σιγουρος οτι προκειται για γαριδες Macrobrachium, τοτε το επαναλαμβανω οτι δεν τις θες στο ενυδρειο σου μαζι με αλλες γαριδες ή ψαρακια. Τις νυχτες οταν πια θα προσαρμοστουν θα επιτιθενται σε ο,τι κινειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 3 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Και μια αλλη ερωτιση παλι για αυτες τις γαριδες! μια απο αυτες ειναι διαφορετικη απο τις macrobrachium και απο τις amano.μοιαζει με amano αλλα ειναι πολυ γαλαζια,αυτη την εβαλα στο ενυδρειο μου γιατι της επιτιθονταν στην σακουλα οι αλλες!υπαρχει περιπτωση μια amano να ειναι εντονο γαλαζιο?αλλη διαφορα εκτος του χρωματος δεν μπορο να παρατηρησω για αυτη σε σχεση με τις αμανο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 3 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Μου εχει τυχει κι εμενα να αγορασω αμανο και τις πρωτες μερες να ειναι γαλαζιες. Το γαλαζωπο χρωμα ειναι αποτελεσμα στρες και φευγει οταν οι γαριδες προσαρμοστουν. Μολις νοιωσουν ανετα σε 2-3 μερες ξαναγινονται γκριζο καφε στα φυσικα τους χρωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 3 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ ολους για την αμεση ανταποκριση σας στο ερωτημα μου!τελικα μονο μια ηταν η περιεργη,το ειδος λεγοταν χαμελεων.ετυχε να μπερδευτει με τις αμανο και οι αμανο να ειναι και αυτες γαλαζιες και μεγαλες σε μεγεθος! Τις επεστρεψα στο καταστημα και μπορω να πω οτι η συμπεριφορα τοσο της υπευθυνης οσο και των υπολοιπων ηταν υποδειγματικη!μου ζητησαν συγνωμη για το θεμα,μου αντικατεστισαν τις 2 red cherry που ειχε σκοτωσει η γαριδα,με αφησαν να παρω με τα χρηματα αλλα πραγματα μιας και δεν ηθελα τις αμανο επειδη ηταν γαλαζιες και μου εκαναν και μια μικρη εκπτωση! Επομενως με την κινηση τους μου αφησαν τις καλυτερες των εντυπωσεων και ξεχασα και την ολη ταλαιπωρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος