sarevock 3 Νοεμβρίου 2010 #26 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Πιστευετε οτι ειναι χρησιμο κατι τετοιο ? Ευχαριστώ Μάριος Καλό θα ήταν να είχες μόνο άμμο! Εχεις κανει παρουσιαση να παρουμε ματι απο φροντοζες ; Παρουσίαση δεν το λες αλλά μια γρήγορη ματιά το λες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 3 Νοεμβρίου 2010 #27 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Αν ο φίλος θελει να κρατησει τις frontosa πρεπει να τις εχει μόνες και σε χαρεμι με 35-40% πετρα για νοιωθουν καλα μεσα στο ενυδρειο και κυρίως οχι με malawi!!!! γιατι ειδικα την ωρα του φαγητου σας το λεω εκ πειρας μετα απο παρακολουθηση σε φίλο που δοκιμασε labido-estherae-frontosa το αποτελεσμα ηταν σε βαθος χρονου οι frontoses λογω της ταχυτητας των mbuna να εγκαταλειπουν τις προσπαθειες οταν πέφτει τροφη στο ενυδρειο...θα πρεπει να τους δωσουμε το καλυτερο για να δουμε την αγρια ομορφια τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Νοεμβρίου 2010 #28 Share 3 Νοεμβρίου 2010 ...παρακολουθηση σε φίλο που δοκιμασε labido-estherae-frontosa Γνωρίζεις ηλικιακά που βρισκόντουσαν τα ψάρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 3 Νοεμβρίου 2010 #29 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Γνωρίζεις ηλικιακά που βρισκόντουσαν τα ψάρια? το ενυδρειο ηταν 2 μετρο 800 λιτρα περιπου και ειχε μεσα 4 frontoses ενηλικες μεσα σε αυτα ειχα διακρινει και ενα αρσενικο καρουμπαλάτο και μετα ειχε μεσα και labido/johanii/greshakei/estherae ενηλικα και μεσσαου μεγεθους και ειχαμε φτασει σε ενα επιπεδο να σκεφτομαστε καινουργιο ενυδρειο να μπουνε τα mbuna η να δωθουν γιατι οι frontoses ειχαν καταληξει να μην προλαβαινουν μπουκια και ειχαν μπει μεσα τα στομαχια τους και θελανε κουραρισμα στο τελος...ειναι αργα και αρχοντικα ψαρια θελουν ηρεμια μεσα στο ενυδρειο και οχι διαβολους σαν τα mbuna μεσα στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Νοεμβρίου 2010 #30 Share 3 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα , επισυναπτω 2 φωτογραφιες.Η πρωτη ειναι πριν την μεταφορα και η δευτερη την πρωτη μερα στησιματος στο σπιτι μου.Θα ανεβασω κι αλλες κοντινες μολις μπορεσω γιατι το setup εχει αλλαξει και εχουν προστεθει πολλες moonstone ακομα Την πρωτη φωτο την βαζω κυριως γιατι οι πετρες (εκτος απο τις moonstone) ειναι διαθεσιμες για οποιον τις χρειαζεται.Το ιδιο ισχυει και για την αμμο αλλα ενημερωνω πως ειναι σακουλιαμενες απο την ημερα της μεταφορας(2 βδομαδες) οποτε θα χρειαστουν καθαρισμα.Ειναι ~30 κιλα πετρα ποταμισια και ~40 κιλα αμμος . Λοιπον το υποστρωμα μου ειναι ψιλο μαυρο χαλικι το οποιο το μεταφερουν μια χαρα αλλα λεω να τους βαλω και καμια 20σαρια κιλα μαυρο αραγωνιτη για το μεταφερουν πιο ευκολα. Πιστευετε οτι ειναι χρησιμο κατι τετοιο ? Ευχαριστώ Μάριος Θα χρειαστείς περισσότερες πέτρες για να έχουμε σπηλιές και περάσματαΤα ψάρια είναι περιοχικά μην το ξεχνάμε αυτό.Προτιμώ την άμμο που έχεις στην πρωτη φωτογραφία.Δεν ξέρω αν ήταν αραγωνίτης αλλά θα μπορούσες να προσθέσεις. Εφόσον αποφασίσεις για φροντόζες πρέπει οι mbuna να φύγουν για να μην έχουμε προβλήματα. Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 4 Νοεμβρίου 2010 Author #31 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα . Δεν εχω αποφασισει ακομα για τις φροντοζες.Απλα το εξεταζω γιατι μου αρεσουν πολυ ! Επισυναπτω και 2 φωτογραφιες απο την σημερινη εικονα του ενυδρειου μου ΜΦΧ Μαριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 4 Νοεμβρίου 2010 Author #32 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Ο κομαντο στην μεση μας βγηκε λιγο μπασταρδος αλλα ειναι πολυ ωραιος τυπος . Ειναι και μια ιδια θυλικια Επισης στο ενυδρειο αυτη την στιγμη εχω 3 φουσκωμενες.Ηταν ηδη πριν την μεταφορα και παρεμειναν .Μεσα εχω και καποιους γονους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Νοεμβρίου 2010 #33 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου,να το χαιρεσαι.Προσεξε λιγο τα αιχμηρα σημεια στης πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 4 Νοεμβρίου 2010 Author #34 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω Kixlidatos. Πρεπει να βγουν μια μια και να τροχηστουν αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και πρεπει να τον βρω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 5 Νοεμβρίου 2010 Author #35 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα. Ειχα δει σε καποιο thread εναν τυπο σαλιγκαριου που μπαινει σε αφρικανικα. Αν μπορει καποιος ας μου πει την ονομασια τους ωστε να ξερω τι να ζητησω στο μαγαζι. Επισης αν καποιος απο το φορουμ εχει και χαριζει η πουλαει ας μου στειλει ενα πμ Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Νοεμβρίου 2010 #36 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον τα zebra snail εννοείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 5 Νοεμβρίου 2010 Author #37 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτα ακριβως Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος