fitos100 2 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως λειτουργεί ο θερμοστάτης???? Δηλαδή.. Αν εγώ βλέπω στον ενυδρείο μου θερμοκρασία 24 C και ρυθμίσω τον θερμοστάτη μου να΄ανεβάσει την θερμοκρασία στους 26 C, το λαμπάκι του θερμοστάτη θα σβήσει τότε και μόνο αφού φτάσει τους 26 C ή θα ανάψει και θα σβήσει πολλές φορές μέχρι να φτάσει σ' αυτή τη θερμοκρασία??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 2 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Μόλις φτάσει θα σβήσει και θα αναβωσβήνει μετά για να κρατάει σταθερή την θερμοκρασία.Κάτι που είχα πρατηρήση εγώ σε θερμοστάτη δικό μου πάντος, είναι ότι για να έχω 25 βαθμούς στο ενυδρείο έπρεπε τον θερμοστάτη να τον έχω κάτι περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Πολλές φορές και αν ο θερμοστάτης είναι μικρός για το ενυδρείο σου για να φτάσει την θερμοκρασία που του ζητάς μπορεί να ανάψει και να σβήσει πολλές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 2 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Τώρα μπερδεύτηκα. Ποιό από τα δύο ισχύει???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 2 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Επίσης αν είναι εύκολο, μπορεί να μου κάποιος σε ποιό μαγαζί μπορώ να βρω θερμάστρα τιτανίου, αυτή που είναι χωρίς θερμοστάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Στα περισσότερα καταστήματα με e-shop θα βρεις, αλλά για να δουλέψει σωστά χρειάζεται controller θερμοκρασίας (π.χ. Eliwell)... ειδάλλως θα παραμένει συνέχεια αναμμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος