Jump to content

Οι Κάλβοι του Karyda

ΚΩΣΤΗΣ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 244
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

φοβεροι εγιναν\!!!

• 3 weeks later...

κωστη μεχρι τι μεγεθος φτανουν οι μαυροι καλβοι?

Κοντά στα 15εκ. ο αρσενικός, ενώ το θηλυκό λίγο μικρότερο.

:)

Έγινε επεξεργασία - ΚΩΣΤΗΣ

αρκετα μεγαλα δηλαδη!! ειναι πανεμορφο ειδος και μου εχει καρφωθει στο μυαλο εδω και πολυ καιρο να τα βαλω στο ενυδρειο μου! απο συμπεριφορες πως τα βλεπεις? ειναι ψαρια α οποια φοβονται και κρυβονται? ή σουλατσαρουν εξω?

Σε μεγάλα ενυδρεία σαν το δικό σου, τα ψάρια λάμπουν. Είναι θηρευτές , δεν θα ενοχλήσουν μεγαλύτερα ψάρια παρά μόνο για να προστατεύσουν την φωλιά τους, ότιδήποτε χωρέσει στο στόμα τους όμως θα γίνει μεζές (αυγά, γόνος ), ενώ σουλατσάρουν έξω συνεχώς εκτός ίσως από την αρχή που προσπαθούν να εγκλιματιστούν. Νομίζω θα κάνουν ιδανική παρέα στις φροντόζες σου.

με επισες!!! θα ψαξω σε κανενα πετ σοπ μπας και βγω γιατι δεν νομιζω να υπαρχει ατομο που να κραταει γεννες απο αυτο το ειδος!

μηπως ψηθηκα και εγω για να παρεασουνε με τις φροντοζες μου κανενα κοπαδακι καλβοι?χαχα

γενικα υπαρχουνε στο εμποριο?

Αντε με το καλό να τα βρείς γιατί θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα. Έρχονται κατά καιρούς στα μαγαζιά μαύροι κάλβοι, αλλά υπάρχει ζήτηση και τα ψάρια τα παίρνουν.

οσο περναει ο καιρος και οριμαζουν και μεγαλωνουν γινονται ολο και πιο ομορφοι!

Είχα και εγω μαύρους καλβους τα ψάρια είναι απίστευτα!

Κουκλια ειναι ,να τα χαιρεσαι Κωστη,γεννες εχεις παρει?και ποσους ποντους ειναι τωρα? :)

Καλημέρα,

Βασίλη είναι κοντά στα 6εκ, κάνουν όλα τα δέοντα, χορούς, κόλπα,απομόνωση στα κοχύλια, αλλά από τηγανίτα τίποτα..... Δεν βαριέσαι, έχουν άλλα 7-8 χρόνια μπροστά τους από μένα να αφήσουν απογόνους σε τούτο το μάταιο ψαροκόσμο.

Νίκο την φωτογραφική δεν την αλλάζω, είναι η μόνη που με βγάζει όμορφο.

πραγματικα πανεμορφα Κωστη!απο τα αγαπημενα μου ψαρια αν και δεν ειχα ποτε..(εχουμε καιρο ακομα)

η φωτογραφια που φαινονται τα δοντια, δειχνει την φυση του συγκεκριμενου ψαριου..ΘΥΡΕΥΤΗΣ με τα ολα του!

σε τελικο μεγεθος(15 εκ. δεν ειναι λιγα) φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ επιβλητικά!!!τυπου φροντοζα αλλα λιγο πιο αλητεια!! :gunsmilie:

υ.γ. οι αλγες στα κοχυλια ολα τα λεφτα!! :)

πραγματικα πανεμορφα Κωστη!απο τα αγαπημενα μου ψαρια αν και δεν ειχα ποτε..(εχουμε καιρο ακομα)

η φωτογραφια που φαινονται τα δοντια, δειχνει την φυση του συγκεκριμενου ψαριου..ΘΥΡΕΥΤΗΣ με τα ολα του!

σε τελικο μεγεθος(15 εκ. δεν ειναι λιγα) φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ επιβλητικά!!!τυπου φροντοζα αλλα λιγο πιο αλητεια!! :gunsmilie:

υ.γ. οι αλγες στα κοχυλια ολα τα λεφτα!! :)

Ειδα κάποτε τσακωμό μεταξύ φρονταζας και και καλβου και τα δυο ψαρια σε μεγάλο μεγεθος......ο καλβος κοντα στα 14εκ(ο μεγαλύτερος που εχω δει)....

Μεσα σε 5 λεπτα πριν καν προλάβει να αντιδρασει ο ιδιοκτήτης τους θρηνήσαμε θύμα....

Κωστη να τα χαιρεσαι φιλε και να ξέρεις οτι δεν σε φοβάμαι......η υπομόνη σε διακρίνει!!

Να'στε καλά παιδιά. Κώστα την οργή του κυρίαρχου κάλβου την έχω δει όταν βάζω χέρι στο ενυδρείο........ ειδικά κοντά στο κοχύλι του δεν σηκώνει πολλά πολλά. Ειλικρινά δεν αγχώνομαι πάντως. Έχουμε χρόνο και υπομονή...

• 1 month later...

Κωστή κανένα φώτο-βίντεο update δεν έχει? :D

Με το ζόρι βρίσκω λίγο χρόνο για να τα ταϊζω, ποιά βίντεο και ποιές φώτο....... Μόλις βρω ευκαιρία θα κάνω ένα μικρό update.

• 4 weeks later...

Πωωω πανέμορφοι είναι! Τι μέγεθος έχουν?? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...