Jump to content

Οι Κάλβοι του Karyda

ΚΩΣΤΗΣ

Recommended Posts

Να τους χαιρεσαι ,ειναι πολυ ομορφη,τελικα εχουν μεγαλο στομα ,αν και δεν το δειχνουν :thumbup:

• Απαντήσεις 244
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όσο πάνε κι ομορφαίνουν!

(Flourish δοκίμασες; :thumbup: )

Τίποτα Δημήτρη, δεν ασχολούνται με τίποτα πέρα από το φαγητό και κανένα χασμουρητό.... Είναι μόνιμα μέσα και κοντά στις πέτρες και ξεπορτίζουν μόνο για φαγητό. Σαν συμπέρασμα πάντως μπορώ να πω ότι τα λίτρα αυτά είναι για μέχρι αυτό το μέγεθος. Από εδώ και πέρα χρειάζονται περισσότερα λίτρα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά τους. Ελπίζω η αναβάθμιση να γίνει σύντομα.

:P

Τίποτα Δημήτρη, δεν ασχολούνται με τίποτα πέρα από το φαγητό και κανένα χασμουρητό.... Είναι μόνιμα μέσα και κοντά στις πέτρες και ξεπορτίζουν μόνο για φαγητό. Σαν συμπέρασμα πάντως μπορώ να πω ότι τα λίτρα αυτά είναι για μέχρι αυτό το μέγεθος. Από εδώ και πέρα χρειάζονται περισσότερα λίτρα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά τους. Ελπίζω η αναβάθμιση να γίνει σύντομα.

:P

ΚΟΥΝΗΣΟΥ τοτε ντεεεεεε :thumbup:

• 3 months later...

Αν και η φωτογραφική είναι δίχως αύριο και οι ικανότητες μου βοήθα Παναγιά, μερικές φωτογραφίες από τους Κάλβους που έχουν μεγαλώσει και αρχίζουν σιγά σιγά να ερωτοτροπούν. Όταν αρχίζει το μπαλαμούτι, μαυρίζουν και γίνονται πανέμορφοι.

100_2217.jpg

100_2213.jpg

100_2212.jpg

100_2209.jpg

100_2207.jpg

100_2206.jpg

100_2205.jpg

100_2204.jpg

100_2203.jpg

100_2201.jpg

100_2200.jpg

100_2199.jpg

100_2197.jpg

100_2195.jpg

100_2194.jpg

100_2189.jpg

100_2188.jpg

100_2187.jpg

100_2183.jpg

Πραγματι το χρώμα των ψαριών εχει αλλάξει!!!Ειμαι σιγουρος πως μαυρίζουν κι άλλο....ασχετα αν δεν φαινεται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες!

Να τα χαιρεσαι φιλαράκι!

Ευχομαι σύντομα γέννες!!!

Ευχαριστώ Πάνο.

Κώστα είναι φάσεις που τα ζωντανά είναι κατάμαυρα αλλά φυσικά σ'αυτες τις φάσεις η μηχανή δεν είναι ποτέ κοντά :D Δεν βαριέσαι, το ενυδρείο εξάλλου είναι για πάρτι τους κι εγώ δεν τα ενοχλώ. Να'σαι καλά αγορίνα, μακάρι να μας δώσουν σύντομα μικρά.

:)

Οσο πανε κι ομορφαινουν.Ετσι κι αλλιως ειναι <<ιδιαιτερα>> καταπληκτικα ζωντανα.

Κωστη να τα χαιρεσαι κι ευχομαι γεννα το συντομοτερο :)

Να'σαι καλά Στράτο. Μπορεί να μην είναι από τα είδη που γεμίζουν ένα ενυδρείο, αλλά έχουν μια άγρια ομορφιά και δεν έχω μετανιώσει στιγμή που τα επέλεξα. Μακάρι να πάρουμε γέννα.

Π α ν έ μ ο ρ φ α ψάρια !!!

Αντε και σε μεγαλύτερο σπιτι με πολλά γεννητούρια. :D

(Τα zebra έκαναν δουλειά με την Bga?) Γιατί φαίνεται πολύ βελτιωμένη η εικόνα .

Ευχαριστώ Σωτήρη. Αυτό είναι άλλο ενυδρείο, δεν ειναι το ίδιο στο οποίο τα έβαλα τους πρώτους μήνες. Σε εκείνο που όντως είχα πρόβλημα με κυανοβακτηρίδιο, τώρα μεγαλώνει ένα μουλτοχωριό :D

Καιρο περιμενα φωτος.... :D

Να στηθεις και να αποθανατισεις το μπαλαμουτι τους,να τους δουμε φουλ χρωμα... :buttrock:

Εχουν διαφορα απο τις παλαιοτερες εικονες,μακαρι να συνεχισουν ετσι και να χαρεις και καποια γεννα!Αρχοντικα ψαρια,αρχεγοννα και ξεχωριστα,να τα χαιρεσαι Κωστα :thumbup: :thumbup:

ολο και ομορφενουν!!! :) :) :)

ολο και ομορφενουν!!! :) :) :)

Ευχαριστώ Σάκη :) Είναι ωραία ζωντανά και θα ήταν ιδανικοί συγκάτοικοι και για τις φροντόζες σου :)

Κουκλια ειναι Κωστη ,να τα χαιρεσαι.Τωρα σε τι μεγεθος ειναι?

Οταν ερωτοτροπουν ,ειναι ιδια με τους τρελους Μαλαβιανους η ειναι ποιο χαλαρα τα πραγματα?Τα πρωτα συμπερασματα μου ειναι οτι ειναι λιγο ντροπαλα ψαρια.Ειναι ετσι η ειναι νωρις ακομα?

Καλο μηνα :)

Ευχαριστώ Βασίλη. Τα ψάρια στρεσάρονται πολύ εύκολα, ειδικά σε μικρά ενυδρεία. Οπότε είναι λογικό να είναι φοβισμένα τα ψάρια σου ειδικά τώρα στην αρχή. Τα δικά μου είναι κοντά στους 6 πόντους.

Καλό μήνα :)

Πολύ όμορφες εικόνες Κωστή, να τα χαίρεσε...

Αυτά τα species, σχετικά άδεια από ψάρια ενυδρεία τελευταία μου αρέσουν όλο και περισσότερο. Το κακό είναι ότι πρέπει να περιοριστεί κανείς σε λίγα είδη! Ή να έχει πολλά ενυδρεία ( σε άλλες εποχές αυτά :) ).

Κάπου έχω διαβάσει ότι όσο περισσότερες κρυψώνες έχουν αυτά τα ψάρια, τόσο περισσότερο κρύβονται. Ισχύει;

Ευχαριστώ Θοδωρή :)

Τα species ενυδρεία, είναι ιδανικά κατά την γνώμη μου για να μελετήσεις ένα είδος. Πρέπει να αποδεχτείς βέβαια το γεγονός ότι δεν θα είναι ένα ενυδρέιο "γεμάτο".

Πολύ σωστά έχεις διαβάσει, αν έχουν πολλές κρυψώνες μπορεί να είναι και συνέχεια χωμένοι σε κάποιο άνοιγμα και να κάνεις μέρες να τα δεις.

Χαχα ωραιος ο Καλβος!

Αντε να δουμε καμια αναπαργωγη :D

Βγάζει τα χρώματα του Πάνο, το παλεύει, αλλά του κάνει κόλπα η θηλυκιά. Φοβάμαι μην τα πάρει καμια ώρα και αντίο ζωή.. :D

Για τα ψαρακια στα εχω πει,και αυτος ειναι βαρβατος ,οποτε καποτε θα σου κατσει,ειμαι βεβαιως.

Εγω για αλλο απανταω τωρα :D

Επιτελους εφυγε απο το αβανταρ σου το πλαστικο στρατιωτακι,αφρικανος ανθρωπος

:bowdown: :bowdown: :icon_dance: :icon_dance:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...