raeziel 13 Μαρτίου 2011 #126 Share 13 Μαρτίου 2011 έχουν μια πολύ ιδιαίτερη ομορφιά τα συγκεκριμένα ψαράκια. καλή επιτυχία σου εύχομαι Κωστή, και ευχαριστώ και για τις συμβουλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 30 Μαρτίου 2011 #127 Share 30 Μαρτίου 2011 Ειναι πολυ ωραια ψαρια. Ετσι αποφασισα κι εγω να παρω χθες ενα για αρχη ωστε να μαθω την συμπεριφορα τους και σιγα σιγα να φτιαξω ενα χαρεμακι να κανει παρεα στις φροντοζες μου. Βαλε μας καμια καινουρια φωτογραφια να τα χαζεψουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Μαρτίου 2011 #128 Share 30 Μαρτίου 2011 Πολυ ομορφα και μεγαλωσαν αρκετα,Ο Μαριος με εβαλε σε σκεψεις και επ ευκαιρια να ρωτησω ,τι τελικο μεγεθος εχουν και αν ταιριαζουν με της φροντοζες σαν χαρακτηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 Author #129 Share 30 Μαρτίου 2011 Οι κάλβοι είναι πραγματικά υπέροχα ψάρια, αλλά και πολύ ιδιαίτερα. Είναι συνέχεια στην τσίτα και φαίνεται σαν να μην χαλαρώνουν ποτέ. Όπως λέει και ο κ. Σωκράτης, μάλλον δεν ξεπέρασαν ποτέ όσα έγιναν στην λίμνη όταν δημιουργήθηκε το μεγάλο ρήγμα. Γενικά θέλει σταθερότητα, μικρές αλλαγές και συχνές για να έχει καθαρό νερό χωρίς να αλλάζει όμως ή σύσταση και οι παράμετροι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 Author #130 Share 30 Μαρτίου 2011 Πολυ ομορφα και μεγαλωσαν αρκετα,Ο Μαριος με εβαλε σε σκεψεις και επ ευκαιρια να ρωτησω ,τι τελικο μεγεθος εχουν και αν ταιριαζουν με της φροντοζες σαν χαρακτηρα Βασίλη τελικό μέγεθος φτάνει τα 15 εκ. Θα είναι μια χαρά με φροντόζες αλλά όχι με κανένα είδος από την λίμνη Malawi. Το έπιασες το υπονοούμενο.... θα σε κυνηγήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Μαρτίου 2011 #131 Share 30 Μαρτίου 2011 Βασίλη τελικό μέγεθος φτάνει τα 15 εκ. Θα είναι μια χαρά με φροντόζες αλλά όχι με κανένα είδος από την λίμνη Malawi. Το έπιασες το υπονοούμενο.... θα σε κυνηγήσω Με πειρες απο κακο ματι, εχω δωσει δικαιωματα βεβαια,απλα εχω ενα ονειρο, να φτιαξω ενα 1000αρι μονο για τις φροντοζες ,και προσπαθω να μαθω τι αλλο μπορω να συνδιασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Μαρτίου 2011 #132 Share 30 Μαρτίου 2011 Με πειρες απο κακο ματι, εχω δωσει δικαιωματα βεβαια,απλα εχω ενα ονειρο, να φτιαξω ενα 1000αρι μονο για τις φροντοζες ,και προσπαθω να μαθω τι αλλο μπορω να συνδιασω. Δεν μας τα λες καλα...... Μακαρι να φτιαξεις ενα 1000αρι.Στο ενυδρειο του AZMP συνυπαρχουν πολυ καλα καλβοι και φροντοζες. Κωστη θα χαρουμε με νεες φωτο των καλβων σου καποια στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 Author #133 Share 30 Μαρτίου 2011 Προσέχω για να έχω Πολλά μπορείς να κάνεις με τις φροντόζες και αυτά τα λίτρα. πχ φροντόζες, κάλβοι και ένα κοπάδι cyprichromis leptosoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 #134 Share 30 Μαρτίου 2011 με θαυμασμο χαζευω το ενυδρειο σου καπου καποτε θα αποκτησω και γω ενα τετοιο........σε 32 χρονια,θα με βοηθησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 9 Απριλίου 2011 #135 Share 9 Απριλίου 2011 Κυριε Κωστα,μηπως θα μπορουσαμε να εχουμε μερικες φωτο ακομα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Απριλίου 2011 Author #136 Share 9 Απριλίου 2011 Αν και μετά τις 10 δεν έχουμε πολύ όρεξη να μας φωτογραφίσετε, σας δίνουμε ένα δυο λήψεις γιατί είμαστε ωραίοι τύποι. Σύντομα θα πάμε σε μεγαλύτερο σπίτι κι εκεί θα δείξουμε ακόμα περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 9 Απριλίου 2011 #137 Share 9 Απριλίου 2011 Μια χαρα. Και ωραιες πετρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Απριλίου 2011 Author #138 Share 9 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ Οι πέτρες είναι σπάνιες μην νομίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Απριλίου 2011 #139 Share 10 Απριλίου 2011 Η αλγη που εχει πιασει πανω στις πέτρες είναι bga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Απριλίου 2011 Author #140 Share 11 Απριλίου 2011 Ναι Νίκο bga είναι.... Η μάχη που έδωσα ήταν ανελέητη εδώ και 4 μήνες. Αλλαγές, συσκότιση,αυξημένη κυκλοφορία....... και μόνο το τελευταίο φαίνεται να την περιορίζει. Το επόμενο βήμα θα ήταν η ερυθρομυκίνη, αλλά μιας και τα ψάρια σε ένα μήνα θα μετακομίσουν σε μεγαλύτερο ενυδρείο, δεν μπαίνω στην διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Απριλίου 2011 #141 Share 11 Απριλίου 2011 Ναι Νίκο bga είναι.... Η μάχη που έδωσα ήταν ανελέητη εδώ και 4 μήνες. Αλλαγές, συσκότιση,αυξημένη κυκλοφορία....... και μόνο το τελευταίο φαίνεται να την περιορίζει. Το επόμενο βήμα θα ήταν η ερυθρομυκίνη, αλλά μιας και τα ψάρια σε ένα μήνα θα μετακομίσουν σε μεγαλύτερο ενυδρείο, δεν μπαίνω στην διαδικασία. Καλημερα Κωστη και καλη εβδομαδα .Θελω να ρωτησω για την αλγη bga.Μας εχετε πει οτι ειναι μαυρη,αυτο που βλεπω εγω ειναι σκουρα πρασινη.Υπαρχει και πρασινη και μαυρη,και πως εμεις οι αρχαριοι μπορουμε να την ξεχωρησουμε ? Να χαιρεσαι τα ψαρακια σου ειναι πραγματικα πολυ ομορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Απριλίου 2011 Author #142 Share 11 Απριλίου 2011 Καλημέρα Βασίλη, μήπως μπερδεύεις το κυανοβακτηρίδιο (bga) που είναι γαλαζοπράσινο με την μαύρη τριχωειδή άλγη (bba); To κυανοβακτηρίδιο είναι μεγάλος μπελάς, γιατί ακόμα κι αν καταφέρεις να το ξεφορτωθείς είναι ακόμα πιο δύσκολο να μη σου έρθει ξανά. Στη δική μου περίπτωση η αιτία φαίνεται πως είναι τα μηδενικά νιτρικά, επειδή οι αλλαγές που κάνω είναι συχνές στους Κάλβους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Απριλίου 2011 #143 Share 11 Απριλίου 2011 Καλημέρα Βασίλη, μήπως μπερδεύεις το κυανοβακτηρίδιο (bga) που είναι γαλαζοπράσινο με την μαύρη τριχωειδή άλγη (bba); To κυανοβακτηρίδιο είναι μεγάλος μπελάς, γιατί ακόμα κι αν καταφέρεις να το ξεφορτωθείς είναι ακόμα πιο δύσκολο να μη σου έρθει ξανά. Στη δική μου περίπτωση η αιτία φαίνεται πως είναι τα μηδενικά νιτρικά, επειδή οι αλλαγές που κάνω είναι συχνές στους Κάλβους. Ναι τα μπερδεψα γιατι και τα δυο αρχιζουν απο b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαίου 2011 #144 Share 4 Μαίου 2011 Μηπως να γινοταν κανα update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 7 Μαίου 2011 #145 Share 7 Μαίου 2011 Μηπως να γινοταν κανα update; Άντε ρεεεεε περιμένουμε !!!! Έγινε μετακόμιση ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Ιουνίου 2011 Author #146 Share 25 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς λόγω κάποιων δυσκολιών η μετακόμιση των κάλβων σε 300αρι μετατίθεται για τον Σεπτέμβρη. Παρόλα'αυτά μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουνίου 2011 #147 Share 25 Ιουνίου 2011 Αλγη δεν πιανει εσενα το ενυδρειο σου; Grolux ειναι η λαμπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Ιουνίου 2011 Author #148 Share 25 Ιουνίου 2011 Τα zebra δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.... εδώ εξαφανίστηκε το κυάνο Η λάμπα είναι arcadia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουνίου 2011 #149 Share 25 Ιουνίου 2011 Εχεις δοκιμασει κατι σε πιο λευκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Ιουνίου 2011 Author #150 Share 25 Ιουνίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφική βγάζει τον φωτισμό λίγο πιο ροζουλί απ'ότι είναι. Ελπίζω να μην μείνουν για πολύ ακόμα εκεί και να τα φωτογραφίσουμε όπως τους πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος