ΚΩΣΤΗΣ 23 Νοεμβρίου 2010 Author #76 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Τελικά, Κωστή τι λάμπα είναι; Ωραίεεεεεες μουσούδες!!! Μιχάλη μια απλή philips 14w κοντά στα 5000k. Σκέφτομαι κάτι διαφορετικό όμως πιο σκοτεινό. Θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Νοεμβρίου 2010 #77 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Νίκο το ροζουλί με gro lux 15w ήταν. Επειδη κι εγω εχω το θεμα με τις φωτογραφίες και τα χρωματα, θεωρω πως το ροζουλι στς φωτο ηταν περισσοτερο από το πραγματικό. Θελω κι αλλες φωτο!! Και μια γνική!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 23 Νοεμβρίου 2010 Author #78 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Επειδη κι εγω εχω το θεμα με τις φωτογραφίες και τα χρωματα, θεωρω πως το ροζουλι στς φωτο ηταν περισσοτερο από το πραγματικό. Θελω κι αλλες φωτο!! Και μια γνική!! Νίκο κοίτα πίσω στο θέμα τις φωτογραφίες και τα βίντεο (με ανοιχτά τα ηχεία να χαρείς την βιοτοπική μουσική ). Η αλήθεια είναι ότι και στην πραγματικότητα φαινόταν αρκετά ρόζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Νοεμβρίου 2010 Author #79 Share 30 Νοεμβρίου 2010 To κοχύλι έχει πλέον μόνιμο κάτοικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Νοεμβρίου 2010 #80 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρα το βλέπω το κοχυλι!! Αλλα μου θυμιζει reef!!! Μήπως θελεις κι εσυ εκει να καταλήξεις?? Βλεπω εμφανηση BGA, που πιστευεις οτι οφείλεται? Θα την αφαιρέσεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Νοεμβρίου 2010 Author #81 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Αγαπάμε και την θάλασσα δεν έχουμε κανένα θέμα Νίκο το ενυδρείο είναι φρέσκο ακόμα και λογικά οι άλγες θα κάνουν τον κύκλο τους. Όσο για την BGA θα βρω την ισορροπία μιας κ έχω μηδενικά νιτρικά και πρέπει να ρυθμίσω το τάισμα, την κυκλοφορία και τον φωτισμό. Παρακολουθώ και αν χρειαστεί θα επέμβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2010 #82 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Κωστα πως πανε τα πραγματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Δεκεμβρίου 2010 Author #83 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Τα ψάρια πάνε πολύ καλά, έχουν χαλαρώσει αρκετά και σοβαροί καβγάδες δεν υπάρχουν. Έχουν αρχίσει και τα σκαψίματα. Η bga αντιμετωπίστηκε με φυσικό τρόπο. Άφησα τα νιτρικά να ανέβουν λίγο, πρόσεξα κάπως την ποσότητα στην τροφή και εξαφανίστηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2010 #84 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρα, Ενημερωνε με φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Δεκεμβρίου 2010 Author #85 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2010 #86 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Κουκλιά. Άλλαξες λάμπα πάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Δεκεμβρίου 2010 Author #87 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, είναι η γωνία λήψης μάλλον Ο αρσενικός στη πρώτη φώτο μ'έχει παλαβώσει... έτοιμος για φασαρία είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2010 #88 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Μου φανηκε λιγο πιο ροζ παλι γι'αυτο ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 7 Δεκεμβρίου 2010 #89 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Φτου! Φτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #90 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Ένα μικρό update με περισσότερες πέτρες στο ενυδρείο, γιατί τα νεύρα είναι πολλά και πέφτει ξύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 Δεκεμβρίου 2010 #91 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Εχουμε ζευγάρι ; ή ακόμα ; Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2010 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #92 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι πάει να γίνει κ. Σωκράτη, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Δυο φαίνεται να συνεννοούνται καλά και κρατάνε μια περιοχή αριστερά, έχοντας και τα πιο σκούρα χρώματα. Οπότε περιμένουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 Δεκεμβρίου 2010 #93 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι πάει να γίνει κ. Σωκράτη, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Δυο φαίνεται να συνεννοούνται καλά και κρατάνε μια περιοχή αριστερά, έχοντας και τα πιο σκούρα χρώματα. Οπότε περιμένουμε. Περιμένουμε λοιπόν ,εξάλλου Κάλβοι και υπομονή πάνε μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Δεκεμβρίου 2010 #94 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Mια χαρα οι πρωτόγονες παλιοφατσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 26 Δεκεμβρίου 2010 #95 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 πανεμορφο ειναι κωστη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 26 Δεκεμβρίου 2010 #96 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 κουκλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Δεκεμβρίου 2010 #97 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Υπέροχο Κωστή!!!Άντε να δούμε τώρα...Υπομονή. Υ.Γ. Την έχετε ρημάξει την παραλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #98 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Υπέροχο Κωστή!!!Άντε να δούμε τώρα...Υπομονή. Υ.Γ. Την έχετε ρημάξει την παραλία... Είμαι και δίπλα Να'στε καλά όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Δεκεμβρίου 2010 #99 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι και δίπλα Να'στε καλά όλοι. Προσεχετε!!! Μας παρακολουθουν.... θα σας μαζεψουν!!! Νομιζω εισαι ο ιδανικος ανθρωπος να κρατησει καλβους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 27 Δεκεμβρίου 2010 #100 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Eξαιρετικες εικονες,το μελλον προβλεπεται ευοιονο.Με το καλο να βγει και ζευγαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος