Jump to content

το ενυδρειο μου μαλαουι

Recommended Posts

καλησπερα καλο μηνα εχω και εγω ενα 450λ εχω παρει 11 ψαρακια μαλαουι απο το φεβρουαριο αλλα 2ενυδρεια που ειχα τα χαρισα τα ψαρακια τα πηρα μικρα εχουν μεγαλωσει ολα καλα θελω ομως να αδειασω το ενυδρειο γιατι εχω προβλημα στατικοτητας τι μπορω να κανω για να μη μου παθουν τιποτα να τα πιασω με τοσο νερο αδυνατον περιμενω συμβουλες ευχαριστω

ανεβασε μας και καμια φωτο...

Βγαζεις τις πετρες,και χαμηλωνεις τη σταθμη αρκετα ωστε να τα πιασεις ευκολοτερα

Ή φτιαχνεις μια παγιδα με πλαστικο μπουκαλι

Το χωριζεις σε 2 μερη βαζεις στον πατο του μπουκαλιου λιγη τροφη και καμια πετρα και βαζεις το πανω μερος αναποδα ετσι μπαινει το ψαρι μεσα αλλα δεν βγαινει !!!

Ή βγαζεις τις πετρες και τα ποιανεις στον υπνο , με κλειστα φωτα και αναμενο ισα ισα το μοουν λαητ!!!

Ή φτιαχνεις μια παγιδα με πλαστικο μπουκαλι

Το χωριζεις σε 2 μερη βαζεις στον πατο του μπουκαλιου λιγη τροφη και καμια πετρα και βαζεις το πανω μερος αναποδα ετσι μπαινει το ψαρι μεσα αλλα δεν βγαινει !!!

Ή βγαζεις τις πετρες και τα ποιανεις στον υπνο , με κλειστα φωτα και αναμενο ισα ισα το μοουν λαητ!!!

δεν νομιζω να μπουν ετσι ευκολα οι κιχλιδες στο μπουκαλι.. :buttrock: αυτη η μεθοδος ειναι πολυ εξυπνη αλλα πιανει συνηθως σε μικρα ψαρακια (guppy κτλ)

:buttrock:

εχω ερωτησει και στο μαγαζι που τις πηρα και μου ειπε ενα πολυ καλο παιδι οτι αντεχουν για 3 4 ωρες σε μεγαλο δοχειο με φαρμακο για το στρες το δοχειο να ειναι σκουρο η ανοιχτοχρωμο συγνωμη για τις ερωτησεις μου αλλα διαβαζω εδω μεσα συνεχεια κανετε αλαγες και αδειαζετε τα δικα σας τα ψαρακια σας ειναι καλα μετα φωτογραφιες αυριο οταν θα ερθει η κορη μου δεν τα παω και τοσο καλα με το ηυ

ΠΑΡΑΘΕΣΗ(Δίας @ 01/11/2010, 21:54:04) *

Βγαζεις τις πετρες,και χαμηλωνεις τη σταθμη αρκετα ωστε να τα πιασεις ευκολοτερα

Η σιγουρη λυση αναφερθηκε πιο πανω :blink::blink::ranting2:

..αλλα επειδη εχω το 400αρι και ειχα το ιδιο προβλημα η λυση που προτεινω ειναι πιο απλη... αγορασε μια πολυ μεγαλη αποχη και βαλτην μεσα στο ενυδρειο για μια μερα .....συγχρονως αφησε τα 2 μερες νηστικα..... και την 3η με το ενα χερι ριξε ΛΙΓΗ τροφη στη μια γωνια και πανω στην αποχη ,,,(μπορει να χρειαστει τροφη 2-3 φορες)

,,,, οταν μαζευτουν ολα με το αλλο χερι ανεβασε την αποχη στην επιφανεια ,,,, θα τα πιασεις !!!! :buttrock::buttrock::buttrock::buttrock:

καλη τυχη!!!

Έγινε επεξεργασία - Africanos

πιο ευκολος τροπος δεν υπαρχει? εγω παντος με τα 700 λιτρα δεν μπορω να πιασω τιποτα...

πιο ευκολος τροπος δεν υπαρχει? εγω παντος με τα 700 λιτρα δεν μπορω να πιασω τιποτα...

δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφιες πειτε μου πως μπορω να ανεβασω τις εχω μεσα στον υπολογιστη

δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφιες πειτε μου πως μπορω να ανεβασω τις εχω μεσα στον υπολογιστη

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=6409

τα κανω ολα ετσι αλλα δεν μου εμφανιζεται τιποτα πως θα τις δω εγω μετα τις φωτογραφιες που ανεβασα??

Γιατί άνοιξες άλλο θέμα εδώ;

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50560

Τις φωτογραφίες θα τις βάλεις σαν απάντηση σε αυτό το θέμα. Κοίτα τις οδηγίες που σου έβαλα παραπάνω.

τα κανω ολα ετσι αλλα δεν μου εμφανιζεται τιποτα πως θα τις δω εγω μετα τις φωτογραφιες που ανεβασα??

Προσπάθησε να μικρυνεις το μεγεθος των φωτογραφιών σε 600 x 800 και ξανακάνε μια απόπειρα!

Αν πάλι δεν μπορεις, ανεβασετες στο photobucket για παραδειγμα κ μετα δωσε λινκ εδω να τις δούμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...