krisos 1 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2010 (edited) Γνωριζει κανεις αν ο παρακατω μετριτης ειναι ενταξυ ? τον εχει κανεις ? μετριτης ph Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2010 - krisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 1 Νοεμβρίου 2010 Author #2 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Γνωριζει κανεις αν ο παρακατω μετριτης ειναι ενταξυ ? τον εχει κανεις ? μετριτης ph ρε παιδια να το παρει κανεις η να μην τι παρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 1 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Τον αντιστοιχο μετρητη τον χρησιμοποιω και θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλος και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Να προσθεσω οτι εγω εχω αυτον που μετραει ph,redox και θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 2 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Τον αντιστοιχο μετρητη τον χρησιμοποιω και θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλος και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Να προσθεσω οτι εγω εχω αυτον που μετραει ph,redox και θερμοκρασια. εχουν διαφορα στην τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος