Savou 5 Νοεμβρίου 2010 Author #26 Share 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια παιρνω πραγματα απο το petcumulus (πραγματικα τελειοι) θελω να μου στειλεται ενα ολοκληρομενο Co2 συστημα απο το συγκεκριμενο site γιατι δεν το βρισκω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Νοεμβρίου 2010 #27 Share 5 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 5 Νοεμβρίου 2010 #28 Share 5 Νοεμβρίου 2010 φιλε gsxara εχω καποιες ερωτησεις..!!Αρχικα, σε αυτοντον βυθο μπορουν να μπουν γαριδες γιατι εχω σκοπο να βαλω..??Καταδευτερον,μια grolux με T5 αρχικα ειναι καλα..??Η 3 T5 καλητερα..??Για CO2 ΤΗΜΠΟΥΚΑΛΑ 2 ΚΙΛΩΝ-3-4 ΠΟΣΟ..??Το θερμοκαλοδιο ειναι για να ζεσταινει τις ριζες,..?Δεν θα ζεσταινει και το νερο..??Η θερμαντηκη πλακα θα κανει..?? εγω ειχα βαλει αμανο και δεν ειχα κανενα προβλημα. με 1 grolux θα δεις διαφορα,αναλογα βεβαια και τις απαιτησεις των φυτων που θες να βαλεις,παιζει μεγαλο ρολο ο φωτισμοςκαι οχι μονο.αναλογα και την τσεπη σου φυσικα. λεφτα και ορεξη και φτιαχνεις τα παντα. co2 εχω βρει 2κιλη μπουκαλα μαζι με μανομετρα 60 ευρω στη αργυρουπολη.αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις diy το θερμοκαλωδιο μπαινει οταν το ενυδρειο ειναι αδειο εντελος και βγαζει μια θερμοτητα Α συνεχης αναλογα πιο μεγεθος θα παρεις.δεν δουλευει σαν θερμοστατης ζεσταινει συνεχεια.το καλοκαιρι το βγαζεις απο την πριζα.αλλα μην φανταστεις οτι θα σου φτασει η θερμοκρασια πολυ θα χρειαστεις και θερμοστατη.εφοσων θα ειναι τροπικο το ενυδρειο και τα φυτα το θερμοκαλωδιο θα βοηθαει την σωστη αναπτυξη των φυτων.για την θερμαντικη πλακα δεν εχω ιδεα.αλλα δεν ξερω μετην επαφη με το τζαμι αλλο καλωδιο και αλλο κατι που η επιφανειαα του ειναι πολυ μεγαλητερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Νοεμβρίου 2010 Author #29 Share 8 Νοεμβρίου 2010 εγω ειχα βαλει αμανο και δεν ειχα κανενα προβλημα. με 1 grolux θα δεις διαφορα,αναλογα βεβαια και τις απαιτησεις των φυτων που θες να βαλεις,παιζει μεγαλο ρολο ο φωτισμοςκαι οχι μονο.αναλογα και την τσεπη σου φυσικα. λεφτα και ορεξη και φτιαχνεις τα παντα. co2 εχω βρει 2κιλη μπουκαλα μαζι με μανομετρα 60 ευρω στη αργυρουπολη.αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις diy το θερμοκαλωδιο μπαινει οταν το ενυδρειο ειναι αδειο εντελος και βγαζει μια θερμοτητα Α συνεχης αναλογα πιο μεγεθος θα παρεις.δεν δουλευει σαν θερμοστατης ζεσταινει συνεχεια.το καλοκαιρι το βγαζεις απο την πριζα.αλλα μην φανταστεις οτι θα σου φτασει η θερμοκρασια πολυ θα χρειαστεις και θερμοστατη.εφοσων θα ειναι τροπικο το ενυδρειο και τα φυτα το θερμοκαλωδιο θα βοηθαει την σωστη αναπτυξη των φυτων.για την θερμαντικη πλακα δεν εχω ιδεα.αλλα δεν ξερω μετην επαφη με το τζαμι αλλο καλωδιο και αλλο κατι που η επιφανειαα του ειναι πολυ μεγαλητερη. θερμοστατη εχω ηδη ετσι και αλλιως..οταν λες οταν το ενυδρειο ειναι αδρειο τελιως βαζουμε το καλοδιο και μετα απο επανω περναμε το υποστρωμα-χαλικη..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 8 Νοεμβρίου 2010 #30 Share 8 Νοεμβρίου 2010 θερμοστατη εχω ηδη ετσι και αλλιως..οταν λες οταν το ενυδρειο ειναι αδρειο τελιως βαζουμε το καλοδιο και μετα απο επανω περναμε το υποστρωμα-χαλικη..?? οταν το περνεις το θερμοκαλωδιο εχει βεντουζες και το κανεις ζικ ζακ σε ολο το μηκος του ενυδρειου.εντελος αδειο. μετα βαλε αυτο που σου ειπα χωρις χαλικι αλλα πληντο πολυ καλα να φυγει αρκετα η καφετηλα.θα με θυμηθης.ειναι λιγο ακριβο το υποστρωμα αλλα θαυματουργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Νοεμβρίου 2010 Author #31 Share 9 Νοεμβρίου 2010 οταν το περνεις το θερμοκαλωδιο εχει βεντουζες και το κανεις ζικ ζακ σε ολο το μηκος του ενυδρειου.εντελος αδειο. μετα βαλε αυτο που σου ειπα χωρις χαλικι αλλα πληντο πολυ καλα να φυγει αρκετα η καφετηλα.θα με θυμηθης.ειναι λιγο ακριβο το υποστρωμα αλλα θαυματουργο Α πρεπει να το πληνω το υποστρωμα..ωραια..να κανω μια ερωτηση για co2 να παρω πακετο ολοκληρο η θα ηταν καλητερα οικονομικα να παρω κοματι κοματι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 9 Νοεμβρίου 2010 #32 Share 9 Νοεμβρίου 2010 Κομμάτι κομμάτι παρε. Παρε μια 2κιλη μπουκάλα Co2 απο εκει που πουλάνε πυροσβεστήρες. Επίσης μπορεις αν βρεις ετοιμα πακέτα απο τις αγγελίες, σε πολύ καλές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Νοεμβρίου 2010 Author #33 Share 9 Νοεμβρίου 2010 θα κανω μια ερευνα αγορας..Και θα σας ενυμερωσω και εσας..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Νοεμβρίου 2010 Author #34 Share 10 Νοεμβρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση προς τον φωτησμο..!!Εχω τον μαμα ψωτησμο Sulvania Standard cool white Τ8 στο pet city η στο μαγαζι με τα ηλεκτρικα θα παω να ζητησω μια λαμπα Τ8 τοσα cm.Τη μαρκα ομως ποια ειναι καλη για full plented?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Νοεμβρίου 2010 #35 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Αν έχεις μια λάμπα μόνο και θέλεις να έχεις καλή ανάπτυξη φυτών θα πάρεις μια ‘’κόκκινη’’ λάμπα παράδειγμα Arcadia Tropical ή άλλη μάρκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Νοεμβρίου 2010 Author #36 Share 11 Νοεμβρίου 2010 τωρα εχω μια αλλα θα μπει και αλλη μια.να κρατησω αυτην που εχω και να παρω και την arcada..??Τη λετε..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Νοεμβρίου 2010 #37 Share 11 Νοεμβρίου 2010 Σίγουρα ο συνδυασμός μιας λευκής και μιας κόκκινης είναι ο καλύτερος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Νοεμβρίου 2010 Author #38 Share 20 Νοεμβρίου 2010 παιδια ειναι καλος ο συνδιασμος 1 sylvana gro-lux και 1 osram 865 με φασμα 6500kelvin??(η gro-lux ποσο Kelvin βγαζει..??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος