ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 31 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Το συγκεκρισμενο ψαρι το ειχε ενας φιλος και μου το ειχε φερει στο δικο μου ενυδρειο για τον λογο οτι στο δικο του δεν ετρωγε καθολου σε βαθμο που να γινει και εμφανες αδυνατισμα στο σωμα του,το εχω βαλει στο δικο μου ενυδρειο που εχει πολυ πιο μικρα ψαρια και δεν το ενοχλουν εχουν περασει 2 μερες αλλα τιποτα ,εχω ριξει ολον τον ειδον τροφες αλλα τιποτα,η τροφη περναει απο προστα του αλλα αυτο παρα της ημερες που εχει να φαει τιποτα δεν το συγκινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 31 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 31 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασες ζωντανή τροφή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 31 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 31 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασες ζωντανή τροφή ? Nαι εχω δοκιμασει ,αλλα πιστευω οτη αποψε θα ειναι το τελευταιο βραδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 31 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 31 Οκτωβρίου 2010 (edited) δες εδώ τι τρώει http://www.liveaquaria.com/product/prod_di...&pcatid=233 υ.γ δοκίμασες γαρίδα από ψαράδικο Έγινε επεξεργασία 31 Οκτωβρίου 2010 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Οταν λες ζωντανη τροφη ι εννοεις?? Τι ταιζεις γενικώς?? Ποσο καιρο το εχει ο φιλος σου?? Πριν ετρωγε και μετα ξαφνικα σταματησε?? Δωσε περισσοτερες πληροφορίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 2 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Παρακαλω καποιον διαχειριστη για την μετακινηση του θεματος στην σωστη ενοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 7 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 7 Νοεμβρίου 2010 το ψαρι ηρθε κατευθειας απο την Αγγλια και το πηρε ο φιλος μου απο το καταστημα μερικες ωρες μετα απο την αφιξει του ηταν παραγελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος