Jump to content

χρωμα ! πριν και μετα!

angie1988

Recommended Posts

λοιιιποον! μου χαρισαν 2 κιχλιδουλες, 2 κατακιτρινες για την ακριβεια! εντονα κιτρινες χωρις ριγες,βουλες.. τπτ τπτ πεντακαθαρες! το θεμα ειναι πως μετα απο 4 μηνες παραμονης στο ενυδρειο η μια εχει παραμεινει κιτρινι αλλα μικροσκοπικη οπως μου τιν δωσαν και η αλλη πηρε μποϊ αλλα εχει γινει τρικολορε! ( επισης θα εκτιμουσα αν μου λεγατε και την ονομασια του ειδους τους!)

ευχαριστω εκ των προταιρων! ανεβαζω και φωτο της πολυχρωμης κιχλιδας για βοηθεια!!post-16983-1288537356_thumb.jpgpost-16983-1288537578_thumb.jpg

Η κιχλιδα αυτη ειναι καποιο pseudotropheus της λιμνης Μαλαουι και ειναι μικρο ηλικιακα.

Ειναι αταιριαστο με τα ψαρακια που εχεις μαζι,και θα τα εχει πεθανει στο κυνηγητο,γι'αυτο ειναι και φαγωμενα οπως βλεπω στη φωτο.............

ναι ειναι οντως αταιριαστα αλλα δεν εχω βρει καποιον να τα κρατησει μαζι του! :buttrock: το γεγονος οτι αλλαζει χρωμα ειναι λογικο? δεν ειναι καποιο προβλημα??

ναι ειναι οντως αταιριαστα αλλα δεν εχω βρει καποιον να τα κρατησει μαζι του! :buttrock: το γεγονος οτι αλλαζει χρωμα ειναι λογικο? δεν ειναι καποιο προβλημα??

Μεγαλωνοντας παιρνει το φυσικο του χρωμα.

Παρακολουθησε το να δεις ποσο θα αλλαξει :buttrock:

Το άλλο μάλλον είναι labidochromis caeruleus (το κίτρινο). Δεν ξέρω αν ταιριάζει με το άλλο ψαράκι. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι masters :buttrock: .

σας ανεβαζω φωτο κ απο την αλλη κιχλιδουλα που ειναι ακομα κιτρινι αλλα πιο μικροσκοπικη!

Απο αυτα που λες μου θυμιζει Pseudotropheus saulosi και τ αρσενικα και τα θυληκα γενιουνται κιτρινα και στην ενηλικιωση το αρσενικο σταδιακα περνει τα χρωματα του και γινεται μπλέ....... δες εδω

http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1

Αλλα επειδη εχω μικρη εμπειρια περιμενε και αλλες αποψεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...