alexander 31 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει κανένας τρόπος να σταματήσουμε την αύξηση του αριθμού των γαρίδων? Έχω ένα φυτεμένο κοινωνικό και ήδη έχω 2-3 γέννες, άμα μεγαλώσουν και αυτές και αρχίζουν και γεννάνε καταστραφήκαμε. νομίζω από ένα σημείο και μετά δεν είναι ωραίο αισθητικά να βλέπεις παντού γαρίδες, άσχετα που μπορεί να επιβαρύνουν την βιολογία(?). το ιδανικό θα ήταν να πιάσω τις μικρές κάπως αλλά με απόχη αδύνατον λόγο τον φυτών. Σκεπτόμουν να βγάλω απ το ενυδρείο τις μεγάλες που γεννάμε. Έχετε να μου προτείνεται κάποια λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει κανένας τρόπος να σταματήσουμε την αύξηση του αριθμού των γαρίδων? Έχω ένα φυτεμένο κοινωνικό και ήδη έχω 2-3 γέννες, άμα μεγαλώσουν και αυτές και αρχίζουν και γεννάνε καταστραφήκαμε. νομίζω από ένα σημείο και μετά δεν είναι ωραίο αισθητικά να βλέπεις παντού γαρίδες, άσχετα που μπορεί να επιβαρύνουν την βιολογία(?). το ιδανικό θα ήταν να πιάσω τις μικρές κάπως αλλά με απόχη αδύνατον λόγο τον φυτών. Σκεπτόμουν να βγάλω απ το ενυδρείο τις μεγάλες που γεννάμε. Έχετε να μου προτείνεται κάποια λύση? Άλλοι κάνουν αμάν για να έχουν τη δική σου τύχη Καταρχήν για το θέμα επιβάρυνσης της βιολογίας, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθότι τα απόβλητα των γαρίδων είναι ελάχιστα. Αυτό που σου προτείνω είναι να δίνεις/χαρίζεις/πουλάς (ότι επιλέξεις) τις ενήλικές σου και να κρατάς πάντα φρέσκο και νεανικό αίμα μέσα στο ενυδρείο σου. Σίγουρα θα βρεθούν αρκετοί που θα θέλουν να πάρουν γαρίδες Να υποθέσω πως πρόκειται για red cherry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 31 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 31 Οκτωβρίου 2010 θα μπορεις να κρατας τις γαριδες που εχουν το πιο ωραιο εντονο χρωμα και να χαριζεις καποιες οταν θα μεγαλωνουν, σιγουρα καποιοι θα ενδιαφερθουν αν βαλεις μια αγκελια οτι πουλας η χαριζεις γαριδουλες! καλο θα ειναι να κρατας τις πιο νεες απο τις αναπαραγωγες σου γιατι οι γαριδες δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης και θα εχεις συνεχεια γαριδουλες. και που και που να ανταλασεις γαριδουλες με καποιες ιδιου ειδους για να ανανεωνεις λιγο το αιμα στην καλλιεργεια σου! αληθεια τι γαριδες εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 31 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Άλλοι κάνουν αμάν για να έχουν τη δική σου τύχη Καταρχήν για το θέμα επιβάρυνσης της βιολογίας, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθότι τα απόβλητα των γαρίδων είναι ελάχιστα. Αυτό που σου προτείνω είναι να δίνεις/χαρίζεις/πουλάς (ότι επιλέξεις) τις ενήλικές σου και να κρατάς πάντα φρέσκο και νεανικό αίμα μέσα στο ενυδρείο σου. Σίγουρα θα βρεθούν αρκετοί που θα θέλουν να πάρουν γαρίδες Να υποθέσω πως πρόκειται για red cherry? μαζι γραφαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 31 Οκτωβρίου 2010 μαζι γραφαμε! Και αλληλοσυμπληρωθήκαμε στις πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 31 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Μακαρι να εχουμε ολοι μας τετοια προβληματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander 31 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Είδες αυτά είναι προβλήματα.. Ναι καλά υπέθεσες, red cherry είναι. Επί την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Όλα τα είδη εφόσον είναι ιδανικές οι συνθήκες αναπαράγονται με μεγάλη συχνότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 31 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Και αλληλοσυμπληρωθήκαμε στις πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Όλα τα είδη εφόσον είναι ιδανικές οι συνθήκες αναπαράγονται με μεγάλη συχνότητα? Όχι... Οι Red Cherry είναι το πιο εύκολο είδος στην αναπαραγωγή. Από κει και πέρα, ανάλογα με το είδος χρειάζονται και διαφορετικές συνθήκες αναπαραγωγής, όπως επίσης θα πρέπει να έχεις στα υπόψη σου πως δεν μπορείς να βάλεις μέσα στο ίδιο ενυδρείο διάφορα είδη γαρίδων, καθότι πολλά είδη μεταξύ τους υβριδίζουν ή κάποια είδη δεν επιτρέπουν σε κάποια άλλα να αναπαραχθούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander 31 Οκτωβρίου 2010 Author #10 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Ok ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Με βλέπω να δίνω τις ενήλικες λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 31 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 31 Οκτωβρίου 2010 αστες να μεγαλωσουν και οι μικρες σου , διαλεξε αυτες με το εντονο κοκκινο χρωμα και μετα ξεκινησε να δινεις, θα δεις διαφορα στις μικρες σου καποιες θα ειναι πιο εντονες και καποιες οχι τοσο απο εκει και περα κρινεις ποιες θα κρατησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 31 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν χρειαζεται να ανυσηχεις ιδιαιτερα. Μολις ο πληθυσμος βρει την ισορροπια του, θα μειωθει και ο ρυθμος αναπαραγωγής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 31 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν χρειαζεται να ανυσηχεις ιδιαιτερα. Μολις ο πληθυσμος βρει την ισορροπια του, θα μειωθει και ο ρυθμος αναπαραγωγής... +1 και για να τις πιάσεις βάλε σε μια απόχη ταμπλέτα βυθού πρίν ταισεις και όταν μαζευτούν μέσα με ήρεμες κινήσεις τις βγάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος