nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλημερα!!!!!!!!!!!!εχω αρχησει να στηνω ενα ευδρειο στο οποιο δν ειχα σκοπο να βαλω φυτα...τωρα ομως αλλαξα γνωμη εβαλα γυρω στις 10 ριζες κ θα βαλω κ αλλες..το θεμα ειναι οτι δν εχω βαλει υποστρωμα-λιπασμα κ χρησιμοποιω μονο υγρο κ ταμπλετες..θα εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 31 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 31 Οκτωβρίου 2010 αναλογα την απαιτηση των φυτων ευκολα η δυσκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οι ποιο πολλες ειναι ανουβιες κ κερατοφυλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 31 Οκτωβρίου 2010 καμια απαντηση παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 31 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οι ανουμπιες δεν φυτευονται. πρεπει να ειναι δεμενες καπου σε πετρα ξυλλα...ειναι ευκολο φυτο.και το κερατοφυλλοακομα πιο ευκολο.το πετας μεσα στο ενυδρειο και σε ενα μηνα θα αρχιζεις να μοιραζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 31 Οκτωβρίου 2010 δεν μου ειπαν οτι μονο σε ξυλλα.....δλδ θα σαπισουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 31 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 31 Οκτωβρίου 2010 δεν μου ειπαν οτι μονο σε ξυλλα.....δλδ θα σαπισουν? αμα ειναι φυτεμενα ναι θα σαπισουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 31 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 31 Οκτωβρίου 2010 αμα ειναι φυτεμενα ναι θα σαπισουν Λαθος!!! Δεν θα σαπίσουν, οι δικιές μου εδω και ενα χρόνο ειναι φυτεμένες και είναι ΟΚ απλά πρέπει να προσέξεις να είναι θαμένες μόνο οι ριζούλες και όχι η κεντρική ρίζα (αυτή που είναι παράλληλη με το έδαφος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οταν λες ριζουλες?ειναι πολλες!το κοτσανι εννοεις να μην μπει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 31 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οταν λες ριζουλες?ειναι πολλες!το κοτσανι εννοεις να μην μπει μεσα? ναι αυτο το κεντρικό ,αυτό που αρχίζουν να βγαίνουν τα φύλα ,πρέπει να ακουμπα στην επιφάνεια του βυθου και να μην θαφτεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οποτε δν θα εχω προβλημα?θα αντεξουν η για σιγουρια να τις δεσω καπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 31 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Μπορεις να βαλεις και διαφορα ειδη microsorum,αλλα οπως και με τις anubia θα πρεπει ο "κορμος" να μην ειναι κατω απο το χαλικι γιατι θα σαπισει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 Author #13 Share 31 Οκτωβρίου 2010 πως ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 31 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 31 Οκτωβρίου 2010 πως ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 31 Οκτωβρίου 2010 Author #15 Share 31 Οκτωβρίου 2010 ωραια φαινονται κ ευκολα!!!!!ελπιζω ανθεκτικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 31 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 31 Οκτωβρίου 2010 παιδια..και εγω φυτεψα 2 ανουμπιες,,,η μια επιασε γιατι φυτεψα μονο την ριζα,,,κατα τυχη,,,η αλλη κιτρινισε,,,την εχω βγαλει τωρα,,ελπιζω να την σωσω, και να μην μου χαλασει,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 31 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχουν και αλλα ειδη microsorum,εμενα μου αρεσει πολυ το windelov. Επισης μπορεις να βαλεις moss πανω σε πετρες η πανω σε ξυλα.Χωρις να ειναι φυτα κανονικα,μπορεις να εχεις μπαλες αλγης.Γενικα εχεις επιλογες,αυτα εχω βαλει εγω επειδη δεν μου ειχε πει κανεις για υποστρωμα στην αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος