tasosgv 31 Οκτωβρίου 2010 #26 Share 31 Οκτωβρίου 2010 πάντως για να λέμε την αλήθεια εγώ σκούπα έκανα μόνο στην αρχή. επειδή ήταν ταλαιπωρία σιγά σιγά την σταμάτησα κι εδώ και ενα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν την χρησιμοποιώ. (φυτεμένο φουλ με υπόστρωμα και χαλικάκι ) βέβαια προσέχω να μην μένει τροφή στον βυθό και το σχήμα ψαριών-γαριδών που έχω μαζί με λαθρεπιβάτες σαλιγκάρια πιστεύω οτι βοηθά και μένει καθαρός ο βυθός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Οκτωβρίου 2010 #27 Share 31 Οκτωβρίου 2010 πάντως για να λέμε την αλήθεια εγώ σκούπα έκανα μόνο στην αρχή. επειδή ήταν ταλαιπωρία σιγά σιγά την σταμάτησα κι εδώ και ενα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν την χρησιμοποιώ. (φυτεμένο φουλ με υπόστρωμα και χαλικάκι ) βέβαια προσέχω να μην μένει τροφή στον βυθό και το σχήμα ψαριών-γαριδών που έχω μαζί με λαθρεπιβάτες σαλιγκάρια πιστεύω οτι βοηθά και μένει καθαρός ο βυθός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 31 Οκτωβρίου 2010 #28 Share 31 Οκτωβρίου 2010 αν μπορεις βαλε μια φωτο να παρουμε μια οπτικη εικονα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 31 Οκτωβρίου 2010 #29 Share 31 Οκτωβρίου 2010 αν μπορεις βαλε μια φωτο να παρουμε μια οπτικη εικονα! υπάρχει και σχετικο post το οποιο δεν εχει ολοκληρωθει με την παρουσίαση, λογω αλλαγών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 1 Νοεμβρίου 2010 Author #30 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Μα τώρα τον καθάρισες? Τι την θες την σκούπα? Στο μέλλον που θα ξαναμαζέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Νοεμβρίου 2010 #31 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Στο μέλλον που θα ξαναμαζέψει. Μα για να ξαναβρωμίσει ο βυθός σημαίνει ότι θα κάνεις εσύ λάθος. Το διάβασες όλο ΑΥΤΟ το ποστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 1 Νοεμβρίου 2010 Author #32 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Μα για να ξαναβρωμίσει ο βυθός σημαίνει ότι θα κάνεις εσύ λάθος. Το διάβασες όλο ΑΥΤΟ το ποστ? Βεβαίως και το διάβασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 2 Νοεμβρίου 2010 #33 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Έχεις αρκετή ανατάραξη στην επιφάνεια του νερού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 3 Νοεμβρίου 2010 Author #34 Share 3 Νοεμβρίου 2010 (edited) Είχα γιατί νόμισα ότι η καλύτερη οξυγόνωση του νερού θα καταπολεμίσει τις δυσάρεστες ωσμές. Αλλά τελικά παρατήρησα ότι έτσι μύριζε περισσότερο. Τώρα έχω βάλει την αντλία μέσα στο νερό και δεν έχω καμία ανατάραξη. Και μυρίζει πολύ λιγότερο. Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2010 - Rout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος