Apostolis1996 30 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχω μια γυαλα 12 λιτρων(ορθογωνιου σχηματος) και θελω μεσα να βαλω γαριδες...πιο παλια το τριανταλιτρο ειχε γαριδες αλλα ηταν αρχη και καιπως τις βαρεθηκα...τωρα ομως ανηπομονω να ξαναμπω στο παιχνιδι!!Λοιπον θα ηθελα να με συμβουλεψεται τι θα χρειαστω για να ειμαι και σιγουρος μην κανω καμια πατατα...εχω ιδη ενα μικρο φιλτρο το οποιο αρκει για τα λιτρα...εχω φανταστι να βαλω μαυρο χαλικι με μαυρο φοντο, ενα καπως χοντροστεκουμενο κλαδακι, μος, και καμια νανο ανουμπια η κατι τετοιο....τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 30 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Φωτισμό έχεις σκεφτεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis1996 30 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 30 Οκτωβρίου 2010 ναι θα βαλω αυτον της ντενερλε για τριαντα λιτρα και θα βρω και τροπο να το κοτασαρω απο επανω...το εχω δοκιμασει και εχει πολυ ωραιο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος