salTasos 30 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 30 Οκτωβρίου 2010 απιστευτος σκυλακος προσεξτε στο κολπο με το μπαλακι http://www.videobash.com/video_show/parkou...om-ukraine-5621 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Αλίμονο στις γάτες αν όλοι οι σκύλοι μάθουν αυτά τα πράγματα... Δεν θα τις σώζει τίποτα Το ίδιο βίντεο από το youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 30 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 30 Οκτωβρίου 2010 πανε οι γατες....πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 30 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Καλά.....απίστευτος ο τύπος....εχμ....ο σκύλος ήθελα να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 30 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Αυτό δεν είναι σκύλος. Μεταλλαγμένο αιλουροειδές είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 31 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 31 Οκτωβρίου 2010 τελειως παλαβος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 31 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Πιτσιρικος ,στο νησι μου, εψαχνα τον σκυλο μου-που την ειχε κανει απο το σπιτι- κ τελικα τον βρηκα πανω σε μια αλμυρα, στα 4-5 μετρα υψος ,καθισμενος-κανονικα κ να κλαίει !!! Ο κακομοιρης θα κυνηγουσε καμια γατα -θα ανεβηκε ,να την πιασει κ μετα δεν μπορουσε να κατεβει! Ολοκληρη επιχειρηση καναμε για να τον κατεβασουμε....Παλι καλα που ηταν καλοκαιρι κ βοηθησαν οι τουριστες γιατι απο τους ντοπιους.....αστα... Το πιτ μπουλ ομως στο βιντεο εδωσε ρεστα!-επαγγελματιας κ οχι αρχαριος σαν τον δικο μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος