malaw 30 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Χαιρεται φίλοι μου θα ήθελα την συμβουλή σας για αυτό το ψάρι που έχω αν είναι υβρίδιο η είναι ιδέα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Φανταζομαι πως μιλας για το ψαρι στο κεντρο και πανω. Εσυ σαν τι το αγορασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 30 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Ναι για το ψάρι επάνω μιλάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 1 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 1 Νοεμβρίου 2010 κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Εγω μια χαρα τα βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 1 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Νομιζω οτι ειναι ενα ωραιοτατο τσακπινικο θυλικο ! (απο το ασπρο στο κοιλιακο του πτερυγιο ) σωστα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Απο αυτες τις φωτογραφιες δεν μπορω να διακρινω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 1 Νοεμβρίου 2010 Author #8 Share 1 Νοεμβρίου 2010 δειται κι εδώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Eμενα labido μου μοιαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 1 Νοεμβρίου 2010 Author #10 Share 1 Νοεμβρίου 2010 σας ρωτάω τόσο έμμονα γιατι το ψάρι είναι μπουκωμένο με αυγά και απομονωμένο...ο λόγος που σας το κανω θεμα ε΄ναι γιατι δεν ταιριάζει απόλυτα σαν σωματοτυπος και στο σχηματισμο στόματος....θα ηθελα τα φωτα εμπειρων αν ναι να το αφήσω ξανα μεσα στο χαρεμι αν οχι να μπει σε καποιο αλλο ενυδρειο να μεινει μονο του μεχρι να βρεθει κατι να το δωσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 1 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 1 Νοεμβρίου 2010 εχω και ποιο καθαρές φωτογραφίες εδώ!!!! ισως τωρα να βγάλεται άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 1 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 1 Νοεμβρίου 2010 και μενα μια χαρα μου φενετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 2 Νοεμβρίου 2010 Author #13 Share 2 Νοεμβρίου 2010 ok για να το λέτε εσείς που θεωρείστε έμπειροι το ψαρι επιστρέφει στο κυρίως ενυδρείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος