antreeas1 29 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Στο αμεσο διαστημα θα αγορασω ενα ενυδρειο 100και λιτρα και θα βαλω μεσα δισκους θα ηθελα να ακολουθησω την ακολουθη εικονα σε σχεση με το στησιμο του ενυδρειου. Αν δεν κανω λαθος εχει μεσα blue diamond discus, ξυλα απο πετσοπ μοπανι (πανακριβα), διαφορες μετρες, και φυτα που νομιζω ειναι ανουμπιες... Ας με διορθωσει καποιος.. Ακομη θα ηθελα να μου πειτε ποσα θα μου κοστισουν ενα ενυδρειο 100 λιτρα<ή και περισσοτερα και τα υπολοιπα που εγραψα πιο πανω Ευχαριστώ!!! imagemagic.php.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Τα φυτα που λες ειναι εχινοδοροι,και το ενυδρειο που δειχνεις ειναι πολυ πανω απο τα 100 λιτρα που λες οτι θελεις να φτιαξεις. Για αυτα τα λιτρα θα σου ελεγα να αλλαξεις προσανατολισμο. Φιλικα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2010 (edited) απο τιμες δεν γνωριζω να σου πω αλλα απο την εικονα που ειδα θα σου πω οτι ειναι τα φυτα ειναι εχινοδωροι οχι ανουμπιες.Το συγκεκριμενοε ενυδρειο πρεπει να ειναι στα 600λ.+και εχε υπ'οψην σου οτι στα 100 λιτρα δεν χωραει ενα κοπαδι σαν αυτο που ειδες Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2010 - kostaszoidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 29 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Το ενυδρειο που θελω ειναι 100Χ50Χ40 περιπου και βαζω πιο λιγους δισκους μεσα. ειναι στα 200 λιτρα περιπου αυτο που ζητησα να μου πειτε ειναι τιμες που μπορω να βρω σε ετσι διαστασεις ενυδρεια.. Υ.Γ Μενω Κυπρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 29 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 29 Οκτωβρίου 2010 α και δεν βρισκω το προφιλ των δισκων να δω τι απαιτησεις εχουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2010 εδω θα βρεις οτι θες να ρωτησεις και εδω οπως επισης και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 29 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Γιαυτο εγραψα οτι ειμαι Κυπριος δεν μπορω να ερθω στην ελλαδα να αγορασω ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 29 Οκτωβρίου 2010 καποια απο τα καταστηματα ισως στελνουν Κυπρο γιατι δεν ρωτας αυριο... στην Κυπρο δεν εχει petshop;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 29 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Εχουμε ρε συ γεμισε ο τοπος αλλα ειναι πανακριβα τα ενυδρεια στα πετσοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 29 Οκτωβρίου 2010 ρωτα αυριο εκει που σου εδειξα ισως βρεις κατι..δες και τις αγγελιες που υπαρχουν εδω ...πωλουνται πολλα ενυδρεια σε καλες τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 30 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 30 Οκτωβρίου 2010 ok που μπορω να βρω το προφιλ των δισκων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 30 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Το ενυδρειο που μας εδειξες ειναι ειναι 1418λιτρα.Τα φυτα που εχει μεσα ειναι οντως εχινοδωροι bleherae και ocelot.To ενυδρειο αυτο εχει παρει την πρωτη θεση το 2004 στο AGA aquascaping contest. Παμε τωρα στα δικα μας.Σε 100λιτρα δυστυχως φιλε μου δεν θα μπορεις να εχεις δισκους. Θα σου προτεινα 250l και πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 30 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Γεια σου Ανδρεα και καλως ηρθες στο φορουμ!!! Κοιτα εγω δεν θα σου πω οτι ειναι κριμα τα ψαρακια και δεν θα ειναι ανετα και τετοια συνεσθηματηκα τα οποια ομως τα πιστευω,εγω θα παρω την κινηκη πλευρα του θεματος γιατι στο φιναλε δικα σου ειναι φραγγα και οπου θελεις τα δεινεις. Σε 100 λιτρα μπορει να εχεις δισκους αλλα θα τους εχει μονο στα χαρτια γιατι στην ουσια ουτε συμπερηφορες θα μπορεσεις να δεις,στρεσαρισμενα συνεχως ψαρια θα βλεπεις,θα κοντευεις στο ενυδρειο και αυτα θα χτυπιουντε σαν χαζα για να πανε να κρυφτουν και αλλες τετοιες ομορφιες.(Απο πειρα στα λεω γιατι κι εγω τα εχω σε 180λ και τωρα παω για μεγαλητερο) Τωρα αν πουμε οτι ντε και καλα θα παρεις και δεν σε ενδιαφερει η γνωμη μας θα σου προτεινω πως απο την στιγμη που δεν μπορεις να παρεις μεγαλητερο ενυδρειο να κοιταξεις να βρεις ενα ζευγαρι δισκων για να μπορεσεις να τους παρεχεις τα καταλληλα λιτρα για κολυμπι. Καλη επιλογη σου ευχομαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 30 Οκτωβρίου 2010 Author #14 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Τι μπορω να βαλω μεσα σε 200 λιτρα ενυδρειο?? Θα ηθελα μονο μικρα ψαρακια οπως νεον τετρα, και λιγα ψαρια βυθου. Ειμαι διατεθιμενος να δουλεψω πολυ γιαυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 31 Οκτωβρίου 2010 Author #15 Share 31 Οκτωβρίου 2010 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Τι μπορω να βαλω μεσα σε 200 λιτρα ενυδρειο?? Θα ηθελα μονο μικρα ψαρακια οπως νεον τετρα, και λιγα ψαρια βυθου. Ειμαι διατεθιμενος να δουλεψω πολυ γιαυτο.. 200 λιτρα οπως σου ειπαν ειναι λιγα,ειδικα οταν ξεκιναει καποιος.Mια χαρα επιλογη ειναι.Μπορεις να βλαεις ενα μεγαλο κοπαδι καρδιναλιους πχ,καποια κορυ και 2-3 ανσιστρους.Ξυλα αρκετα,αμμο και καποια φυτα και θεωρω,πως θα εχεις ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 31 Οκτωβρίου 2010 Author #17 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οι καρδιναλιοι πια ψαρια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Οκτωβρίου 2010 #18 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οι καρδιναλιοι πια ψαρια ειναι? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36896 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 31 Οκτωβρίου 2010 Author #19 Share 31 Οκτωβρίου 2010 αυτο το ειδος tetra τι ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolischania 4 Νοεμβρίου 2010 #20 Share 4 Νοεμβρίου 2010 Discus 100 lt hmmm. και εγώ έτσι ξεκίνησα με 2 μικρά δισκάκια σε 100lt μετά από 2 μήνες πήρα ένα 300Lt τώρα έχω φτάσει στα 3 ενυδρεία στο σπίτι 1 x 300 1 x 200 1 x100 λόγο m2 και έχω επεκταθεί και σε σπίτια φίλων όπου στήσαμε την προηγουμενη βδομάδα εάν 600lt με σκεπτικό όταν φτιάξουμε νερά να γεμίσει δισκάκια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος