magman 29 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Τα γκάπυ και τα πλάτυ μου πολλές φορές σα να "τσιμπάνε" την επιφάνεια του νερού και σχηματίζονται φυσαλίδες. Στα τζάμια του ενυδρείου στην επιφάνεια υπάρχουν πάντα αρκετές φυσαλίδες απο αυτό. Είναι φυσιολογικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 29 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Τα γκάπυ και τα πλάτυ μου πολλές φορές σα να "τσιμπάνε" την επιφάνεια του νερού και σχηματίζονται φυσαλίδες. Στα τζάμια του ενυδρείου στην επιφάνεια υπάρχουν πάντα αρκετές φυσαλίδες απο αυτό. Είναι φυσιολογικό; Στα τζάμια του ενυδρείου? Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 31 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι οι φυσαλίδες του φρέσκου ενυδρείου, αυτές είναι στην επιφάνεια. Το ενυδρείο τρέχει 4 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 31 Οκτωβρίου 2010 Έχεις καλή ανατάραξη στην επιφάνεια;Υπάρχει πρωτεϊνικό φιλμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 1 Νοεμβρίου 2010 Author #6 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Πρωτεινικό φίλμ δεν ξέρω τι είναι αλλά η επιφάνεια είναι καθαρή. Ανατάραξη δεν έιχα καλή μέχρι προχθές αλλά αυτό διορθόθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerakis 2 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Και εμενα οι ξιφοφοροι αυτο κανουν. Τσιμπανε την επιφανεια και μετα βγαζουν φυσαλιδες απο τα βρανχια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος