Χρήστος Β. 28 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα... Όπως λέω και στον τίτλο έχω ένα boyu 32 lt και αυτή τη στιγμή τρέχει με τροπικά ψάρια γλυκού νερού.Σκέφτομαι να το μετατρέψω σε nano reef και να βάλω ζωντανό βράχο,απο κοράλια ζωάνθους και μανιτάρια και απο ψάρια ένα κλοουνάκι. Το μόνο πρόβλημα που έχω και θέλω την βοηθειά σας είναι με το θέμα της ψύξης.Θέλω μία λύση που να είναι οικονομική και να μην μετατρέψει το ενυδρείο μου σε καγκουριά. Το ενυδρείο μου είναι το http://www.boyuaquarium.com/en_ArticleShow.asp?ArticleID=352 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
philosopher 28 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα... Όπως λέω και στον τίτλο έχω ένα boyu 32 lt και αυτή τη στιγμή τρέχει με τροπικά ψάρια γλυκού νερού.Σκέφτομαι να το μετατρέψω σε nano reef και να βάλω ζωντανό βράχο,απο κοράλια ζωάνθους και μανιτάρια και απο ψάρια ένα κλοουνάκι. Το μόνο πρόβλημα που έχω και θέλω την βοηθειά σας είναι με το θέμα της ψύξης.Θέλω μία λύση που να είναι οικονομική και να μην μετατρέψει το ενυδρείο μου σε καγκουριά. Το ενυδρείο μου είναι το http://www.boyuaquarium.com/en_ArticleShow.asp?ArticleID=352 Ευχαριστώ πολύ! Φοβάμαι ότι η λύση του ανοιχτού καπακιού και ενός εκ των 10δων ανεμιστηρακίων της αγοράς είναι μονόδρομος. Τα λίτρα είναι λίγα όμως, θέλει προσοχή στη χρήση (αν υπάρχει δυνατότητα controller θα ήταν ότι καλύτερο) και προσοχή στην εξάτμιση. Θα χρειάζεσαι καθημερινή αναπλήρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Β. 29 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Φοβάμαι ότι η λύση του ανοιχτού καπακιού και ενός εκ των 10δων ανεμιστηρακίων της αγοράς είναι μονόδρομος. Τα λίτρα είναι λίγα όμως, θέλει προσοχή στη χρήση (αν υπάρχει δυνατότητα controller θα ήταν ότι καλύτερο) και προσοχή στην εξάτμιση. Θα χρειάζεσαι καθημερινή αναπλήρωση. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος