GXSARA 27 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Eνυδρειο 13 λιτρα.λευκη αμμο ριζα μοπανι,φωτισμος 5 λεντακια από το 15 λιτρο του jumbo. Απο φυτα κερατοφυλλο.κλαδεματα απο μπαλα αλγης και μια ριζουλα cryptocorine wentii. 6 red cherry 5 ramsi red snail. 1 σαλιγκαρι λαθρεπιβατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2010 ωραιος! τωρα αν μεγαλωσουν και τα φυτα θα εισαι κομπλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 27 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 27 Οκτωβρίου 2010 οι γαριδες δεν θελουν περισσοτερα φυτα?? ο βυθος ειναι στρομενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 28 Οκτωβρίου 2010 ειναι στρωμενο κανονικα.δεν ειμαι πρωταρης. φυτακια δεν θελω να βαλω αλλα.για να βλεπω τις γαριδες μονο αμα μπει καμια καρυδα η κανενα μπαμπου.στο αλλο ενυδρειο που εχω τον μονομαχο και τις blue pearl ειναι δασος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 28 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 28 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 28 Οκτωβρίου 2010 ειναι στρωμενο κανονικα.δεν ειμαι πρωταρης. φυτακια δεν θελω να βαλω αλλα.για να βλεπω τις γαριδες μονο αμα μπει καμια καρυδα η κανενα μπαμπου.στο αλλο ενυδρειο που εχω τον μονομαχο και τις blue pearl ειναι δασος. το ξερω οτι δ εισαι πρωταρης ,απλα νωμιζα οτι οι γαριδες ηθελαν αρκετα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 28 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτά τα 13λιτρα τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση! Και νομίζω ότι μόλις μεγαλώσουν και τα φυτά θα αναδειχθεί και το στήσιμο. Μόνο μια μικρή "παρατήρηση": Αν έβαζες σκουρόχρωμες πετρούλες μήπως ήταν καλύτερα; Εννοώ οτι οι δύο λευκές "χανονται" στην carad. Σου ευχομαι να γεμίσει γαριδούλες και να τις βλέπεις παντού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Οκτωβρίου 2010 Author #8 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτά τα 13λιτρα τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση! Και νομίζω ότι μόλις μεγαλώσουν και τα φυτά θα αναδειχθεί και το στήσιμο. Μόνο μια μικρή "παρατήρηση": Αν έβαζες σκουρόχρωμες πετρούλες μήπως ήταν καλύτερα; Εννοώ οτι οι δύο λευκές "χανονται" στην carad. Σου ευχομαι να γεμίσει γαριδούλες και να τις βλέπεις παντού! εχω 2 13λιτρα και το αλλο θα το φτιαξω καποια στιγμη.δεν εχω χωρο να τα βαλω ολα. φυτα δεν εχω βαλει κατι ιδιαιτερο οποτε δεν περιμενω εξελιξεις... θελω να βλεπω τις γαριδουλες για τις πετρες εχω και σκουροχρωμες μπηκαν δοκιμαστικα γιατι θα βαλω καμια καρυδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 28 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 28 Οκτωβρίου 2010 εκτος απο αμμοδη βυθο,κανει κ το χαλικακι για τις γαριδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 28 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 28 Οκτωβρίου 2010 εκτος απο αμμοδη βυθο,κανει κ το χαλικακι για τις γαριδες? ναι σε ψιλή κοκομετρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Βεβαίως κάνει.Τους δίνει και μεγαλύτερη επιφάνεια βυθού στις αναζητήσεις τους... Δεν παίζει ρόλο η κοκομετρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 28 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 28 Οκτωβρίου 2010 βουρ στις γαριδες λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 30 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 30 Οκτωβρίου 2010 εχω 2 13λιτρα και το αλλο θα το φτιαξω καποια στιγμη.δεν εχω χωρο να τα βαλω ολα. φυτα δεν εχω βαλει κατι ιδιαιτερο οποτε δεν περιμενω εξελιξεις... θελω να βλεπω τις γαριδουλες για τις πετρες εχω και σκουροχρωμες μπηκαν δοκιμαστικα γιατι θα βαλω καμια καρυδα Βιάστηκα λοιπόν! Και εγώ 2 είχα. Το ένα το χάρισα και έμεινε ένα που "περιμένει". Πρόβλημα χώρου και εδώ! Να το χαιρεσαι το γαριδάδικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος