Geosid 27 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Πριν απο ενα μηνα περιπου ειπα να ετοιμασω ενα ενυδρειο γεννηστρα - καραντινα σε μεγαλυτερες διαστασεις απο το dennerle που ειχα μεχρι ενα διαστημα , ετσι μετα απο ερευνα αγορας με βαση τις διαστασεις που το ηθελα πηρα την αποφαση να γινει hand made Επιλογες Η να το κολαγε φιλος Η να το εκανα παραγγελια Η να επερνα καποιο ετοιμο λιγο μεγαλυτερο ο κληρος επεσε στον Χρηστο ( Chrisz3 ) μου ειπε απο που και σε τι διαστασεις να παρω τα τζαμια και ετσι οταν τα ειχα στα χερια μου περασε απο το σπιτι για να κανουμε δουλιτσα ( να κανει ) μιας και εγω δεν ξερω τιποτα απο αυτα Τα υλικα μας : Τζαμια : πλαινα , πατος , κοντρες 8mm ( οι κοντρες αρονταριστες , τα υπολοιπα ολα ροντε ) 3 σωληναρια σιλικονη logo 1000 διαφανη ( χρησιμοποιησαμε 1,5 σωληναριο ) ενα μπλε οινοπνευμα για τον καθαρισμο των τζαμιων χαρτι κουζινας ταινια και τελος ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ . Οπως ειπα παραπανω εγω δεν ''κατεχω'' το κολλημα του ενυδρειου οποτε οτιδηποτε ερωτηση εχετε στον Χρηστο τελικες διαστασεις 50χ50χ50 το ενυδρειο ''τρεχει'' σχεδον 20 μερες σαν γεννηστρα και μπορω να πω πως βγηκε και ''τυχερο'' μιας και η πρωτη του γεννα ηταν η γεννα απο τα στερμπαι μου Χρηστο ευχαριστω για τη παρεα και για το ''κοσμημα'' που εφτιαξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Καλοριζικο λοιπον,με ολη τη σημασια της λεξης Να το χαιρεσαι Γιωργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 27 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Πολυ καλη δουλεια Γεματο ομως δεν μας το δειχνεις για να μην ματιασουμε τα μικρα σου ή το ξεχασες?! Βαλε κ καμια φωτο τωρα που ειναι κομπλε να το δουμε πως ειναι!! Φωτισμος?καπακι? Δωσε πληροφοριες στον λαο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Πολυ καλη δουλεια Γεματο ομως δεν μας το δειχνεις για να μην ματιασουμε τα μικρα σου ή το ξεχασες?! Βαλε κ καμια φωτο τωρα που ειναι κομπλε να το δουμε πως ειναι!! Φωτισμος?καπακι? Δωσε πληροφοριες στον λαο!!! ουτε για καπακι εχω κανει κατι ακομα ουτε για φωτισμο , μιας και μολις γεμισε λυσαξα να το γεμισω και να βαλω τους γονεις για ''κολπα'' καπακι οταν βρω χρονο να παω να παρω θα του βαλω ενα πολυκαρμπονικο διαφανο και για φωτισμο μιας και δεν θελω πολλα βατ θα παω σε κατι hang on , τωρα μιας και απο πανω απο το ενυδρειο εχω ραφι ''παιζει'' ενα φωτιστικο γραφειου με μια λαμπα οικονομιας 8 watt ισα για να βλεπω τι γινεται μεσα στη γεννηστρα Δεν εχει ''κατσει'' να βγαλω μια φωτογραφια ολο το ενυδρειο , σας βαζω μονο τα μωρα κατι ειναι και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 27 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 27 Οκτωβρίου 2010 150lt μμ..ενδιαφερον !!! Γραψε και ενα κοστος να εχουμε μια ιδεα , εαν θες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 27 Οκτωβρίου 2010 150lt μμ..ενδιαφερον !!! Γραψε και ενα κοστος να εχουμε μια ιδεα , εαν θες !!! οσων αφορα τα υλικα μονο θα αναφερω . τζαμια (πλαινα , κοντρες , πατος ) 58 ευρο σιλικονες 3 τεμαχια ( 3 ευρο ανα τεμαχιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 28 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Καλοριζικο γιωργαρα και απο μένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 28 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Ομορφα και απλα πραγματα! Τελικα τις κοντρες τις εβαλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 28 Οκτωβρίου 2010 καλοριζικο και παντα τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Καλοριζικο!!! Υ.Γ Βαλε και καμια φοτο απο την λιμνη πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 28 Οκτωβρίου 2010 οταν ειναι diy!!!!ειναι αλλο πραγμα! φωτο απο τα μικρα περιμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 28 Οκτωβρίου 2010 οταν ειναι diy!!!!ειναι αλλο πραγμα! φωτο απο τα μικρα περιμενουμε! για να μην χαλαμε το θεμα αυτο , μπορεις να δεις φωτο απο τα μικρα στο θεμα που εχω ανοιξει για αυτα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46067 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος