mimikos15 27 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα...πιγα σημερα σε ενα pet shop κ πιγε το ματι ενα μετριτη ph εκανε 14 ευρο...!!! ηταν ενα γιαλινο πραγμα που εγραφε πανω τιμες απο ph ροτισα το παιδι που ηταν εκει κ μ ειπε οτι το βαζεις στο νερο αυτο (ειχε βεντουζα)και μετραει για 6 μινες το ph...... το εχει δοκιμαση κανεις???? λετε να το παρω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα...πιγα σημερα σε ενα pet shop κ πιγε το ματι ενα μετριτη ph εκανε 14 ευρο...!!! ηταν ενα γιαλινο πραγμα που εγραφε πανω τιμες απο ph ροτισα το παιδι που ηταν εκει κ μ ειπε οτι το βαζεις στο νερο αυτο (ειχε βεντουζα)και μετραει για 6 μινες το ph...... το εχει δοκιμαση κανεις???? λετε να το παρω???? δεν νομιζω να ειναι τοσο αξιοπιστο οσο ενα υγρο τεστ ph μιας καλης εταιρειας , ενα μπουκαλακι υγρου τεστ θα σε βγαλει περισσοτερο καιρο απο οτι αυτο που λες να παρεις , μιας και το μετρημα του πεχα δεν ειναι κατι που σου χρειαζεται να το κανεις καθημερινα , εκτος εαν εχεις τιποτα co2 πανω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 27 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 27 Οκτωβρίου 2010 δεν εχω ψο2 πανω.....παντος ετσι οπως με το ειπε με αρεσε.....αλλα ηταν κινεζικο!!!! δηλαδη καλητερα υγρα τεστ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 27 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 27 Οκτωβρίου 2010 δεν εχω ψο2 πανω.....παντος ετσι οπως με το ειπε με αρεσε.....αλλα ηταν κινεζικο!!!! δηλαδη καλητερα υγρα τεστ?? Για περισσότερη αξιοπιστία! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και αυτά δεν έχουν σφάλματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Για περισσότερη αξιοπιστία! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και αυτά δεν έχουν σφάλματα. Σφαλματα μπορουν να βγουν ακομα και σε ενα ακριβο ψηφιακο πεχαμετρο . Μια απο τις πλεον αξιοπιστες εταιρειες στα υγρα τεστ ειναι η API Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 27 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 27 Οκτωβρίου 2010 ωραια....ευχαριστο για της πληροφοριες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 27 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 27 Οκτωβρίου 2010 δεν νομιζω να ειναι τοσο αξιοπιστο οσο ενα υγρο τεστ ph μιας καλης εταιρειας , ενα μπουκαλακι υγρου τεστ θα σε βγαλει περισσοτερο καιρο απο οτι αυτο που λες να παρεις , μιας και το μετρημα του πεχα δεν ειναι κατι που σου χρειαζεται να το κανεις καθημερινα , εκτος εαν εχεις τιποτα co2 πανω . Εγώ που έχω να το πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Εγώ που έχω να το πάρω εσυ που εχεις καλυτερα να παρεις ενα ph controller - monitor Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος