prodromos100 27 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα παιδία,θέλω να σας κανώ μια ερώτηση... έβαλα έναν μονομάχο σε ενυδρείο 15Λ. με φίλτρο,το φίλτρο μάλλον είναι αρκετά δυνατό και κάνει ρέμα με συνέπεια να παρασέρνει τον μονομάχο.... τι μου πρωτείνετε να κάνω?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 27 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2010 μπορεις να βαλεις ενα spray bar στην εξοδο του φιλτρου σου ωστε να ελατωθει η ροη του ή να γυρισεις την εξοδο του φιλτρου σου προς ενα τζαμι ωστε να χτυπαει πρωτα το νερο εκει.επισης δες αν το φιλτρο σου εχει και επιλογες ροης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 27 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Πάρε spraybar και γύρνα το ώστε να χτυπάει το τζάμι. Και εγώ αυτό έχω κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 27 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 27 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ παιδία για τις συμβουλές σας... να στε καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος