Andreas301 28 Οκτωβρίου 2010 #26 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Το είχα σφίξει καλά αλλά όντως λόγο σχήματος αν μετακινηθεί λίγο η πετονιά χαλαρώνει όλη. Το αφήνω έτσι προς το παρόν. Η xmas moss που έχω αφήσει στον βυθό πάνω σε ένα μεταλλικό κομμάτι σήτας όπως μου την έδωσαν φαίνεται να έχει αρχίσει να ζωντανεύει. Γιατί όταν την πήρα μέσα σε φάκελο είχε πατικωθεί. Πάει καλά δηλαδή. Όλα θα πάνε καλά ! Υπομονή. Απλά μην την αφήνεις να λύνεται και μη φοβάσαι να τη δέσεις καλά. Αυτή θα μεγαλώσει πάνω από την πετονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 28 Οκτωβρίου 2010 Author #27 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Όλα θα πάνε καλά ! Υπομονή. Απλά μην την αφήνεις να λύνεται και μη φοβάσαι να τη δέσεις καλά. Αυτή θα μεγαλώσει πάνω από την πετονιά. Δεν θα πρέπει να τη βγάλω την πετονιά μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 28 Οκτωβρίου 2010 #28 Share 28 Οκτωβρίου 2010 μπα,,,,ετσι οπως θα φουντωσει δεν θα μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 28 Οκτωβρίου 2010 #29 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Την τοποθέτησα στην καρύδα. Πως το βλέπετε το δέσιμο? Πόσο καιρό κάνει να πιάσει περίπου? Στην αρχή μπορεί να πιάσει αλλά μετά από λίγο καιρό μεγαλώνοντας θα χαλαρώσει. Όσο πιο άγρια επιφάνεια έχει η καρύδα τόσο καλύτερα θα πιάσει. Σου προτείνω να την στερεώσεις αρχικά με τούλι για τα μαλλιά και απο πάνω να την δέσεις πάλι με πετονιά. (δοκιμασμένο) Και θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση της στην είσοδο της καρύδας. (Για να μην αποκτήσεις φαλακρή είσοδο) Δες στην εικόνα πως χαλαρώνει έπειτα από καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 29 Οκτωβρίου 2010 Author #30 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Στην αρχή μπορεί να πιάσει αλλά μετά από λίγο καιρό μεγαλώνοντας θα χαλαρώσει. Όσο πιο άγρια επιφάνεια έχει η καρύδα τόσο καλύτερα θα πιάσει. Σου προτείνω να την στερεώσεις αρχικά με τούλι για τα μαλλιά και απο πάνω να την δέσεις πάλι με πετονιά. (δοκιμασμένο) Και θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση της στην είσοδο της καρύδας. (Για να μην αποκτήσεις φαλακρή είσοδο) Δες στην εικόνα πως χαλαρώνει έπειτα από καιρό. Σήμερα έχει χαλαρώσει τελείως η πετονιά οπότε θα κάνω νέα προσπάθεια με διχτάκι. Θα ανεβάσω φωτογραφία το απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 29 Οκτωβρίου 2010 Author #31 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα διχτάκι και την έδεσα με πετονιά. Τώρα δεν θα χαλαρώσει με τίποτα. Το διχτάκι είναι αγορασμένο γι αυτό τον λόγο, για πλάτη με moss. Για να δούμε πως θα πάει τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 29 Οκτωβρίου 2010 #32 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα διχτάκι και την έδεσα με πετονιά. Τώρα δεν θα χαλαρώσει με τίποτα. Το διχτάκι είναι αγορασμένο γι αυτό τον λόγο, για πλάτη με moss. Για να δούμε πως θα πάει τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 29 Οκτωβρίου 2010 #33 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα διχτάκι και την έδεσα με πετονιά. Τώρα δεν θα χαλαρώσει με τίποτα. Το διχτάκι είναι αγορασμένο γι αυτό τον λόγο, για πλάτη με moss. Για να δούμε πως θα πάει τώρα. Διχτάκι για μαλλιά είπαμε οχι διχτάκι απο απόχη Συνήθως το πουλάνε στα ψιλικατζίδικα. Ξαναδοκίμασε πάλι θα το πετύχεις καλύτερα με την τρίτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 29 Οκτωβρίου 2010 Author #34 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Διχτάκι για μαλλιά είπαμε οχι διχτάκι απο απόχη Συνήθως το πουλάνε στα ψιλικατζίδικα. Ξαναδοκίμασε πάλι θα το πετύχεις καλύτερα με την τρίτη Δεν είναι από απόχη. Είναι ένα κομμάτι από μεγάλο δίχτυ που το αγόρασα από ενυδρειακό ebay κατάστημα και προορίζεται για moss πλάτη. Από κάτω είναι περασμένη η πετονιά σαν ράψιμο οπότε δεν μπορεί να φύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 29 Οκτωβρίου 2010 #35 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι από απόχη. Δεν έχει σημασία Απλά δες αυτό που σου είπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 30 Οκτωβρίου 2010 Author #36 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει γιατί να το βγάλω αφού πλέον είναι σταθερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 30 Οκτωβρίου 2010 #37 Share 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει γιατί να το βγάλω αφού πλέον είναι σταθερό; Μην το βγάλεις αλλά, οοοοόταν θα βγει τότε θα θυμηθείς αυτό το ποστ και θα έχεις την εναλλακτική. :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 9 Νοεμβρίου 2010 #38 Share 9 Νοεμβρίου 2010 συμφορουμιτες!!!χτες μου ηρθε και εμενα η moss!!! μου εστειλαν δωρακι και ενα σακουλακι xmoss!!!ηταν πατηκομενο σε ενα φακελο,,,,! η κατασταση ομολογω οτι μετα απο 9 μερες που εκανε να ερθει χιο απο μαλαισια ηταν πολυ καλη!!! την τοποθετησα στο ενυδρειο με πετονια και αναμενω αποτελεσματα,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Νοεμβρίου 2010 Author #39 Share 9 Νοεμβρίου 2010 (edited) συμφορουμιτες!!!χτες μου ηρθε και εμενα η moss!!! μου εστειλαν δωρακι και ενα σακουλακι xmoss!!!ηταν πατηκομενο σε ενα φακελο,,,,! η κατασταση ομολογω οτι μετα απο 9 μερες που εκανε να ερθει χιο απο μαλαισια ηταν πολυ καλη!!! την τοποθετησα στο ενυδρειο με πετονια και αναμενω αποτελεσματα,,, Κι εμένα έτσι ήταν και λίγες μέρες μετά άνοιξε και φούντωσε κανονικά. Να φανταστείς και μια ανούμπια που πήρα ήταν πατικωμένη σε φάκελο !!!! πλακέ τελείως. Αλλά την επόμενη μέρα είχε επανέλθει. Αν δεις εδώ φαίνεται πολύ καλά. Και οι 2 ήταν σε ένα σακουλάκι. Σύντομα θα βάλω φωτογραφία και από την εξέλιξη της καρύδας μου με java moss. Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2010 - IoSpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 9 Νοεμβρίου 2010 #40 Share 9 Νοεμβρίου 2010 προς πληροφόρηση moss είδα σήμερα στο pet στην Γλυφαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Νοεμβρίου 2010 Author #41 Share 9 Νοεμβρίου 2010 προς πληροφόρηση moss είδα σήμερα στο pet στην Γλυφαδα. Πόσο την είχε και τι ποσότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 9 Νοεμβρίου 2010 #42 Share 9 Νοεμβρίου 2010 Πόσο την είχε και τι ποσότητα; είχε christmas moss , java ,και άλλη μια δεν θυμαμαι όνομα σε κουτάκια 10Χ10 cm 12euro νεα παραλαβή φαινόταν πολύ ζωντανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Νοεμβρίου 2010 Author #43 Share 9 Νοεμβρίου 2010 είχε christmas moss , java ,και άλλη μια δεν θυμαμαι όνομα σε κουτάκια 10Χ10 cm 12euro νεα παραλαβή φαινόταν πολύ ζωντανή. Δεν είναι άσχημη τιμή. Τόσο περίπου έχει και στο ebay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 9 Νοεμβρίου 2010 #44 Share 9 Νοεμβρίου 2010 δεν νομιζω,,,,,,αν εχει 12 ευρω το κομματι 10χ10 συμφερει πολυ περρισοτερο το ebay,,,σου δινει 5 κομματια των 5χ5 στην τιμη των 15 ευρω με τα μεταφορικα,,,,,δηλαδη νομιζω σου δινει σχεδον την διπλασια ποσοτητα,,, τσεκαρε εδω http://viewitem.eim.ebay.gr/Xmas_Moss_x5__...0370379498/item Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Νοεμβρίου 2010 Author #45 Share 9 Νοεμβρίου 2010 δεν νομιζω,,,,,,αν εχει 12 ευρω το κομματι 10χ10 συμφερει πολυ περρισοτερο το ebay,,,σου δινει 5 κομματια των 5χ5 στην τιμη των 15 ευρω με τα μεταφορικα,,,,,δηλαδη νομιζω σου δινει σχεδον την διπλασια ποσοτητα,,, τσεκαρε εδω http://viewitem.eim.ebay.gr/Xmas_Moss_x5__...0370379498/item Το συγκεκριμένο ναι. Αλλά γενικά δεν είναι τόσο τεράστια η διαφορά για κάποιον που θέλει να δει από πριν τι παίρνει. Προσωπικά από ebay ότι έχω πάρει βέβαια πολύ καλό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 10 Νοεμβρίου 2010 #46 Share 10 Νοεμβρίου 2010 συμφωνω φιλε μου,,,και εγω το τολμησα απο την συγκεκριμενη εταιρεια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,,,,,,,σε 9 μερες μου ηρθανε απο μαλαισια,,,,, και σε αντιστοιχο μαγαζι απο θεσσαλονικη που ειχα κανει παραγγελια μου ηρθανε σε 5 και σαπια,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 14 Νοεμβρίου 2010 Author #47 Share 14 Νοεμβρίου 2010 Η εξέλιξη της καρύδας μου. Σήμερα βλέπω κάποια ξεραμένα κομματάκια για πρώτη φορά. Δεν ξέρω γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #48 Share 14 Νοεμβρίου 2010 μπορει να ειναι που δεν εβλεπε καθολου φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 14 Νοεμβρίου 2010 Author #49 Share 14 Νοεμβρίου 2010 μπορει να ειναι που δεν εβλεπε καθολου φως Ποια η διαφορά με τις υπόλοιπες μέρες; Παίζει να επηρεάστηκε από την moon light; Δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #50 Share 14 Νοεμβρίου 2010 για δες θα σε βοηθησει ? http://answers.yahoo.com/question/index?qi...16082659AA5ZaEv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος