IoSpy 14 Νοεμβρίου 2010 Author #51 Share 14 Νοεμβρίου 2010 για δες θα σε βοηθησει ? http://answers.yahoo.com/question/index?qi...16082659AA5ZaEv Γιώργο οκ με αυτά το ξέρω. Αλλά απλά παρατήρησα ότι χωρίς να αλλάξω φωτοπερίοδο ή κάτι άλλο (μόνο προσθήκη moonlight κάποιες ώρες) είχα λίγα ξερά κομμάτια σήμερα. Ίσως είναι στον κύκλο και το να ξεραθούν λίγα σημεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #52 Share 14 Νοεμβρίου 2010 και σε εμενα αυτο γινεται αλλα με την java που της εχω και φως και παλι δεν αναπτυσεται ενω η xmass moss που την σκεπαζει η σκια της riccia εχει αρχισει να βγαινει απο το πλεγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 14 Νοεμβρίου 2010 Author #53 Share 14 Νοεμβρίου 2010 και σε εμενα αυτο γινεται αλλα με την java που της εχω και φως και παλι δεν αναπτυσεται ενω η xmass moss που την σκεπαζει η σκια της riccia εχει αρχισει να βγαινει απο το πλεγμα Στην καρύδα η java είναι και εμένα. Ίσως έτσι κάνουν. Και η xmass εμένα κανένα καφέ σημάδι. Αναπτύσσεται μια χαρά. περιμένω νέα παραλαβή xmass από ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #54 Share 14 Νοεμβρίου 2010 περιμένω νέα παραλαβή xmass από ebay. παλι?αφου σου ειπα οτι θα σου δωσω γιατι χαλας τα λεφτα τζαμπα? σε ασκοπα πραγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 14 Νοεμβρίου 2010 Author #55 Share 14 Νοεμβρίου 2010 παλι?αφου σου ειπα οτι θα σου δωσω γιατι χαλας τα λεφτα τζαμπα? σε ασκοπα πραγματα? Πρόλαβες και κλάδεψες xmass moss; Πήρα και θα ξανά πάρω γιατί για να φτιάξω πλάτι 1.20 χ 60 θέλω πααααρα πολύ ποσότητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 14 Νοεμβρίου 2010 #56 Share 14 Νοεμβρίου 2010 δεν προλαβα αφου δεν εχει αναπτυχθει και πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος