vlasisx 25 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2010 γεια σας και καλώς σας βρήκα είμαι νέος στο forum και νέος και στα ενυδρεία, εχω δυο ενυδρεια στην κατοχη μου, ένα φυτεμένο 96 λίτρα με guppies, ξιφοφόρους, νέον και γαρίδες και ένα πιο μικρο με ένα μονομάχο, τα οποία τρέχουν 9 μήνες.ψάχνομαι συνέχεια και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά σε αυτό το forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Καλώς όρισες!Περιμένουμε παρουσίαση των ενυδρείων σου και τυχών απορίες σου. Αν σε ενδιαφέρει διεξάγεται και ο Διαγωνισμός μονομαχοενυδρείων αυτή τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasisx 25 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Καλώς όρισες!Περιμένουμε παρουσίαση των ενυδρείων σου και τυχών απορίες σου. Αν σε ενδιαφέρει διεξάγεται και ο Διαγωνισμός μονομαχοενυδρείων αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, κάποια στιγμή θα παρουσιάσω τα ενυδρεία μου,όσο για τον διαγωνισμό δεν νομίζω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ με το ενυδρείο που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, κάποια στιγμή θα παρουσιάσω τα ενυδρεία μου,όσο για τον διαγωνισμό δεν νομίζω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ με το ενυδρείο που έχω. Καλώς ήρθες και από εμάνα! Σημασία έχει η προσπάθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasisx 25 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 25 Οκτωβρίου 2010 σε ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 25 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Καλώς ήρθες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasisx 26 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 26 Οκτωβρίου 2010 Καλώς ήρθες !! Να είσαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvergyris 26 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 26 Οκτωβρίου 2010 καλως ορισες κι απο μενα και καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 26 Οκτωβρίου 2010 Και περιμενουμε να παρουσιασεις τα ενυδρεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan0s 26 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2010 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasisx 26 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 26 Οκτωβρίου 2010 σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasisx 26 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 26 Οκτωβρίου 2010 Και περιμενουμε να παρουσιασεις τα ενυδρεια σου μην μου δείχνεις θάλασσα γιατί έχω φάει κόλλημα να στήσω και ένα αλμυρό αλλά κολλάω στο κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts