Sparos 25 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Ξεκινησα να φτιαξω phytoplankton χρησιμοποιωντας PhytoStart & PhytoFood απο την προηγουμενη Πεμπτη ακολουθοντας τις οδηγειες: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...hl=phytoplakton σημερα το πρωι που το τσεκαρα......... τιποτα, καμια αλλαγη στο χρωμα. Ξερει κανεις ποτε αρχιζει να φαινεται η αλλαγη του χρωματος?? καποια tips ισως?? ευχαριστω JD PS: Αν δεν ειμαι στη σωστη κατηγορια, παρακαλω ας μεταφερθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2010 (edited) Από την 10 μέρα και μετά θα αρχίσεις να βλέπεις μια πολύ ελαφριά απόχρωση στο νερό. Συνήθως για να αρχίσει να αποδίδει και να πολλαπλασιάζεται το θέλει το 15ήμερο του. Έχει βέβαια σχέση και με την αναλογία νερού/phytostart, που πρέπει να είναι 1 προς 1. Αν η αναλογία είναι μικρότερη θα αργήσει περισσότερο. Επίσης ρόλο παίζουν τόσο ο φωτισμός όσο και η θερμοκρασία. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 25 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Από την 10 μέρα και μετά θα αρχίσεις να βλέπεις μια πολύ ελαφριά απόχρωση στο νερό. Συνήθως για να αρχίσει να αποδίδει και να πολλαπλασιάζεται το θέλει το 15ήμερο του. Έχει βέβαια σχέση και με την αναλογία νερού/phytostart, που πρέπει να είναι 1 προς 1. Αν η αναλογία είναι μικρότερη θα αργήσει περισσότερο. Επίσης ρόλο παίζουν τόσο ο φωτισμός όσο και η θερμοκρασία. Γιασου Βαγγελη Metre!! φωτισμο εχω 24/24 θερμοκρασια δωματιου γυρο στους 23-24 Αναλογια 1/1 150ml (300ml) kai 5 ml phytofood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρά είσαι.... υπομονή λοιπόν !!!! Το δικό μου που το ξανάρχισα άργησε, διότι έχω χαμηλή θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 8 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 8 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά είσαι.... υπομονή λοιπόν !!!! Το δικό μου που το ξανάρχισα άργησε, διότι έχω χαμηλή θερμοκρασία. Aπο 22/10 και..... τιποτα το εχω βαλει διπλα απο υαλοτουβλα, συν μια Τ5 11w για το βραδυ. η θερμοκρασια δεν εχει πεσει κατω απο 20. Βαγγελη το δικο σου εγινε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 8 Νοεμβρίου 2010 Αν και καθυστέρησε λόγω θερμοκρασίας, εδώ και 3-4 μέρες πρασίνισε αρκετά.. αλλά θέλει λίγο ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος