andreas25 5 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 ΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ 2Kg CO2 . ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΧΡΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ. ΜΕΧΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣIΜΟΠOIΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ DIY ME ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ HAGEN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 5 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Χρειάζεσαι ακόμα μανόμετρα και μικρομετρική βαλβίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas25 5 Σεπτεμβρίου 2006 Author #3 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΆ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 5 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Κατά τη γνώμη μου καλύτερα από το aquaristic.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάνος 5 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 . ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ 2Kg CO2 . . Ποιος χαρίζει μπουκάλες ρε παιδιά; Θα τρελαθούμε στο τέλος.Άλλος ενυδρεία , άλλος σαλιγγάρια ...τσ...τσ..τσ...Μπουκάλες τώρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas25 5 Σεπτεμβρίου 2006 Author #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 5 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ποιος χαρίζει μπουκάλες ρε παιδιά; Θα τρελαθούμε στο τέλος.Άλλος ενυδρεία , άλλος σαλιγγάρια ...τσ...τσ..τσ...Μπουκάλες τώρα;; Δεν είναι για μας αυτά φίλε Θάνο. Εμείς κατουρήσαμε στο πηγάδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάνος 5 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι για μας αυτά φίλε Θάνο. Εμείς κατουρήσαμε στο πηγάδι. Αμ γι αυτό έχει τόσο βάθος. Έλεγα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 5 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 5 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα μανομετρα θα βρεις σε μαγαζια με ιατρικα ειδη που πουλανε ιατρικο οξυγονο κ.τ.λ οσο για needle valve θα βρεις στην σπυρου μπατση , ανεπιστροφη βαλβιδα σε οποιο pet shop πας θα βρεις και bubble counter θα βρεις στα φαρμακεια αυτο που βαζουν στους ορους.Καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 6 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 6 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Aν χρησιμοποιήσεις τη "σκάλα" δεν είναι ανάγκη να πάρεις μετρητή φυσαλίδων, τις βλέπεις από κει. Επίσης, πολλά συστήματα ρύθμισης πίεσης-ροής έχουν ενσωματωμένη την ανεπίστροφη βαλβίδα, της οποίας η χρησιμότητα σε μπουκάλες είναι πολύ μικρή με δεδομένο ότι είναι αδύνατο να δημιουργηθεί υποπίεση και να κάνει αναρρόφηση νερού. Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2006 - george hmmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος