PsyTrancer 25 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Αυτο,σοβαρα τωρα, δεν το εχω ξαναδει! Στην αρχη "τα λεγανε ομορφα κι'ωραια",χωρις προβληματα... Ξαφνικα ομως αρχησαν τα κλοτσομπουνιδια!! για κανα λεπτο περιπου...επεφτε ξυλο ασταματητα!!! μεχρι να την κανει η 'δαρμενη'!!! Κ μετα τον θριαμβο.. 'η αλλη' η τσαμπουκαλου ,την αραξε προεδρικα μπροστα στην τρυπα-τροπαιο μαλλον!! Καλυτερα ομως γελαει οποιος γελαει τελευταιος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 25 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Ευγε ! πολυ ωραιες φωτογραφιες και σεναριο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 25 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε Raven Μπορει το σεναριο να "μην πειθει" που λεει κ η διαφήμιση αλλα τοσο καιρο που τις χαζευω,δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο!! Για περιπου ενα λεπτο εμπλεκαν τα ποδια τους ετσι ορθιες-σαν να τσακωνονται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 25 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Αυτή είναι η ομορφιά των ενυδρείων Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagligian 25 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να καθαριζόντουσταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 25 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Συγνωμη για την χρηση των φωτογραφιων σου psyTrancer !!! Aλλα επρεπε να αποκαλυφθει η αληθεια !!! Αν δε σου αρεσει πες το μου να τα διαγραψω και συγνωμη για το πνευματικο υλικο που παραλλαξα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Μας βλεπει το αφεντικο !!!! Για να μαθουν να με λενε γλυφτη και σαλιαρη !!!! αχαχχαααχααχ Ατακα τρελλη ...... Ωραιος ο Κωστας !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 25 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Λειπει η τελευταια φωτο βεβαια !!! Με την αδεια του Αφεντικου , θα την ανεβασω αυτη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 25 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Τι αντικρυσε η γαριδουλα στα βαθη της γαριδας ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 25 Οκτωβρίου 2010 Author #10 Share 25 Οκτωβρίου 2010 "Ειπες την μανα μου ΑΚΡΙΔΑ ρε?!?!!" - "!@$#!%^!^!^$#~&"!!! Γεια σου ρε Ρουσσακη!!! Ωραιος φιλε...εγραψαν τα συννεφακια!! Το σκεφτηκα κ εγω αλλα στις 5 το πρωι που το ανεβασα δεν ειχα το κουραγιο!!! Respect στον Creator!! φημες ομως λενε οτι "τις επαιξαν" για το "αγορι" που αχνοφαινεται στις φωτο με την αμανο!! Τις ειδα εγω που τον κοιταζαν κ τον κουτσομπολευαν....Μαλλον "στη μοιρασια" θα τα χαλασανε!!! ΥΓ:Σοβαρα ομως, Καθαρισμος ή τραμπουκισμος ηταν αυτο ?!Το εχει ξαναδει καποιος?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 25 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Αλλες 2 που βγηκαν χθες μαζι με τις υπολοιπες... Εδω ο "μορτης" τρωει απολαμβανοντας την βολτα του....πανω σε ενα helena! Κ εδω...Αυγο zebra πανω σε helena! (καπου εχω μια φωτο ακομα- οπου μια γαριδα εχει ενα αυγο απο corydoras κολημενο στην πλατη της!!!) Οτι να ναι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 25 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Η πρωτη αποπηρα μου μιλαγε για το χθεσινο ντερμπι!! αλλα δεν κολλαγε η ρεντ τσερυ !!! Μαλλον γι καθαρισμο , το κανουν και οι αμανο μου , και με φορα μαλιστα !!! Τα ασπρα σημαδια ειναι γενα απο zebra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 25 Οκτωβρίου 2010 Author #13 Share 25 Οκτωβρίου 2010 Ναι...εχουν γεμισει τα παντα με αυγα!! Τζαμια-θερμοστατες-σπρεϊ μπαρ-φιλτρα-ξυλα-πετρες!! μεχρι κ στο helena που φαινεται παραπανω! Ποιο πολυ για τραμπουκισμο μου εκανε παντως γιατι εκαναν αποτομες κινησεις κ στο τελος η 'δαρμενη' την εκανε με ενα γερο σαλτο! Δεν το ειχα ξαναδει παντως ...ουτε στις αμανο που εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 25 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 25 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραιες φωτο μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος